• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.08.2017

13:14

(FOTO)ŽREB ZA LIGU EVROPE: PARTIZAN protiv Videotona, a ZVEZDA na Krasnodar!

Fudbal

(FOTO)ŽREB ZA LIGU EVROPE: PARTIZAN protiv Videotona, a ZVEZDA na Krasnodar!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana igraće protiv mađarskog Videotona, a Crvena zvezda protiv ruskog Krasnodara u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, odlučeno je danas žrebom u sedištu UEFA u Nionu

 

 

Crno-beli su bili povlašćeni u žrebu, a kada je UEFA pre podne suzila broj mogućih rivala na šest, bilo je jasno da je Partizan dobro prošao i da će dobiti protivnika protiv kojeg je favorit za plasman u Ligu Evrope.

Partizan će odmeriti snage sa timom koji trenira njegov bivši trener Marko Nikolić, a za koji igraju takođe nekadašnji fudbaleri crno-belih Danko Lazović i Marko Šćepović!

Mogući rivali srpskom prvaku bili su Videoton (Mađarska), Šerif (Moldavija), AEK Larnaka (Kipar), Utreht (Holandija), Domžale (Slovenija), Estersund (Švedska), a žreb mu je dodelio ekipu iz Mađarske.

Videoton je na putu do 4. kola eliminisao francuski Bordo (1:0, 1:2), a u prva dva kola je bio bolji od malteškog Balzana (2:0, 3:3) i estonskog Nomea (1:1, 3:0).

Crvena zvezda će imati teži put do grupne faze Lige Evrope. Crveno-beli su za protivnika dobili ruski Krasnodar, koji je bio nosilac na žrebu.

Još kada su sužene grupe potencijalnih rivala, bilo je jasno da klub sa "Marakane" čeka težak posao, jer su mogući protivnici bili Milan (Italija), Dinamo Kijev (Ukranija), Krasnodar (Rusija), Briž (Belgija) i Austrija.

Žreb je Zvezdi za rivala dodelio Krasnodar, koji je do 4. kola došao tako što je u 3. kolu eliminisao danski Lingbi sa dve pobede (2:1, 3:1).

Dres Krasnodara nosi doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić!

Prve utakmice igraće se 17, a revanši 24. avgusta

Pogledajte i ostale parove Lige Evrope:

uefa.com

 

uefa.com

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

MISLIM DA JE MOGLO BITI I GORE. SETIMO SE I SPARTA JE BILA FAVORIT. VERUJEM U DELIJE.

Vickasti

pre 6 godina

A Milan i Dinamo Kijev bi nam baš legli??? Gledao sam im sastav uglavnom rusi jedan Brazilac nekoliko gruzijaca nema nikakvih zvučnih imena. Imamo šansu oko 40% ali imamo, može protiv njih da se igra njihova škola fudbala nam ne leži ali šta da se radi. Prva tekma u Beogradu ova vrućina će nam biti najjači saveznik, tamo teško. Izbacili su mislim Lyngbi sa 5:2 ništa posebno, mi Spartu sa 3:0.

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

ISPADAJU FRANJEVCI.CELAVI PREPOTENKO JE IZBACIO BORDOA KOJI JE ZA TUDJMANOVCE REAL MADRID.ZVEZDA ULAZI U LIGU EVROPE.\n

Iskreni Grobar

pre 6 godina

Kada UEFA zaključa JNA, da se jave oni ovnovi sa juga što su bacali flaše i petarde da popasu travu na terenu, da ne plaćamo makar košenje. Ako ne prodjemo Videoton zbog njih, vrteo bi ih ražnju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija