• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2017

22:34

TRANSFER VRTEŠKA: Dembele se dogovorio sa Barsom, Snajder potpisao za Nicu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Dembele se dogovorio sa Barsom, Snajder potpisao za Nicu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

BARSELONA: Krilni napadač Borusije Dortmund Osman Dembele je prema pisanju L'Ekipa dogovorio lične uslove sa Barselonom! Navodno, reč je o šestogodišnjem ugovoru, a Katalonci su spremili 100 miliona evra, koje će poslati Dortmundu.

LESTER: "Lisice" su ponovo odjavile Romu! "Vučica" je nekoliko puta pokušala da dovede Rijada Mareza, poslednje ponuda je bila 35 miliona evra, ali je Lester i to odbio! 

NICA: Vesli Snajder je i zvanično novi fudbaler Nice. Holanđanin će biti veliko pojačanje za Franvuze pred duele sa Napolijem u plej-ofu za prolaz u grupnu fazu Lige šampiona.

EVERTON: Dok "karamele" jure vezistu Gilfija Sigurdsona, menadžer ovog kulba želi da pojača i odbranu. Ronald Kuman je pikirao Tomasa Vermalena iz Barselone.

SAMSUN: Grčki veteran Jorgos Samaras (32), nekadašnji napadač Seltika, preselio se u Tursku u redove Samsuna.

TORINO: Torino je odbio ponudu od 70 miliona evra i dva fudbalera za Andreu Belotija. Milan je, prema tvrdnji Gazete delo Sport, uz novac u Torino hteo da pošalje štopera Gabrijela Paletu kao i napadača Mbajea Nijanga, Ali, "bikovi" su rekli ne! Traže 100 miliona evra za prvu zvezdu!

SVONSI: Vilfred Boni bi mogao da se vrati u Svonsi. "Labudovi" će, kako spekulišu osrtvski mediji,  za svog nekada najskupljeg napadača platiti 15 miliona evra Mančester sitiju.

NICA: Vesli Snajder je doputovao u Nicu, gde će u ponedeljak proći medicinske preglede i potpisati ugovor sa ekipom Lusijena Favra. Holandski vezista stigao je u klub kao slobodan igrač, početkom leta je raskinuo ugovor sa turskim Galatasarajem. Trebalo bi da zarađuje oko 3,5 miliona evra po sezoni.

MARSEJ: Stevan Jovetić je blistao u Sevilji tokom minule polusezone, nedavno je za Inter postigao gol u prijateljskom meču, ali džabe kada nije u planovima trenera Lućana Spaletija. Crnogorski napadač je navodno na meti Marseja, koji bi mogao da izdvoji oko 15 miliona koliko traže "neroazuri". 

INTER: Inter i Dortmund su se dogovorili, pa  Emrea Mor u utorak stiže u Italiju na medicinske preglede. Klub iz Milana će "milionerima" za Turčina platiti 15 miliona evra uz dodatne bonuse koji će iznositi oko pet miliona.

EVERTON: Tomas Vermalen će najverovatnije ovog leta napustiti Barselonu a jedan od zainteresovanih klubova je Everton. Pored "karamela", za defanzivca su se raspitivali Anderleht i VBA.

BORUSIJA DORTMUND: Posle višenedeljnih spekulacija o mogućem prelasku u Real, Barselonu, Milan ili Kinu Pjer-Emerik Obamejang stavio je tačku o poručio da ostaje u Borusiji.
-Razgovarao sam sa Borusijom pre odmora, rekao im šta mislim, da sam možda spreman za nešto drugačije, bio sam otvoren i fer. Ali nijedan klub koji me želeo nije mogao to da ostvari. Zato ću da ostanem u Borisiji. Sviđa mi se ovde, osećam se kao kod kuće - rekao je 28-godišnji Obamejang.

BRAGA: Fulam je ponudio Bragi 10 miliona evra za krilnog napadača Ruija Fontea. Međutim, glatko su odbijeni. Portugalci traže 15 miliona.

EVERTON: Nema dogovora Evertona i Svonsija oko transfera Gilfija Sigurdsona na "Gudison Park". Iako je najavljivana, nova ponuda od čak 56 miliona evra još nije stigla u Vels što je otkrio menadžer Labudova Pol Klement.
- Ništa se nije promenilo i dalje čekamo razrešenje situacije - poručio je Klement.  

BARSELONA: Fudbaler Monaka Toma Lemar, bio je viđen kao pojačanje Arsenala, ali su "tobdžije" dobile konkurenciju. Mundo Deportivo piše da se Barselona ozbiljno uključila u trku za njegov potpis.

ČELSI: "Plavci" će kako prenose Englezi biti ozbiljan konkurent Mančester junajtedu koji pokušava iz Real Madrida da dovede Gereta Bejla. Prema nekim informacijama Čelsi je spreman Madriđanima za Velšanina da plati 100 miliona evra. Junajted je baš dugo zainteresovan za Bejla, dok je interesovanje Čelsija mnogo šokiralo, pa se najverovatnije radi o osveti "plavaca", jer su im "đavoli" oteli Lukakua. 

FIORENTINA: "Viola" bi mogla da kupi fudbalera PSŽ-a. Ekipa iz Pariza ne računa na Hesea koji je prošle godine predstavljen kao pojačanje, bio je na pozajmici u Las Palmasu, ali nije uspeo da vrati formu nakon povrede kolena. Fiorentina je sada zainteresovana za njega, nude 10 miliona evra PSŽ-u koji ga je platio Realu 25 miliona evra.

INTER: Inter je baš zagrizao za Patrika Šika pa kako pišu italijanski mediji spreman je Sampdoriji da plati 30,5 miliona evra. Šik je inače bio nadomak Juventusa, trensfer je skoro bio završen, ali su otkriveni problemi sa srcem kod fudbalera pa je "stara dama" odustala od posla. 

Igrač Sampdorije će tokom naredne nedelje obaviti nove medicinske preglede i ako bude sve u redu, a ekipa iz Đenove uverava da hoće,  najverovatnije se pridružiti Interu i potpisati ugovor na tri godine. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija