• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.08.2017

09:38

SVETSKA BLAMČINA! Evo koliko su gosti na Mesijevoj svadbi doneli novca za humanitarne svrhe!

Fudbal

SVETSKA BLAMČINA! Evo koliko su gosti na Mesijevoj svadbi doneli novca za humanitarne svrhe!

Podeli vest

Kada se ovog leta ženio Lionel Mesi, poručio je gostima da mu ne donose poklone, već novac, koji će biti uručen u dobrotvorne svrhe, a ta njegova ideja se završila - debaklom

 

 

Iako su na svadbi bili neki od najplaćenijih fudbalera sveta, kao i zvanice iz sveta umetnosti, a ukupno 260 gostiju, skupljeno je svega 9.562 evra, objavili su argentinski mediji!

To je u proseku 37 evra po gostu! Blamčina svetske klase. Čak i u Srbiji prosečan gost donese više novca mladencima na poklon...

A, samo je Đerar Pike posle svadbe otišao u kazino i potrošio više od 10.000 evra. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija