• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.08.2017

18:07

(VIDEO) PANČEV ŽALI: Zvezda je trebalo 1991. godine da dobije Junajted u Superkupu!

Fudbal

(VIDEO) PANČEV ŽALI: Zvezda je trebalo 1991. godine da dobije Junajted u Superkupu!

Podeli vest

Mančester junajted igra u utorak (20.45) u Skoplju UEFA Superkup sa Real Madrido. Do sada su "đavoli" osvojili samo jedan i to 1991. protiv Crvene zvezde, što odlično pamti Darko Pančev

Crveni đavoli" slavili na "Old Trafordu" 1:0, golom Brajana Meklera , a revanš nije odigran zbog rata na prostorima bivše Jugoslavije. Tako je Zvezda ostala bez prilike da se revanšira timu koji je nadigrala na "Teatru snova".

- Junajted je imao dobar tim te godine, ali je trebalo da pobedimo mi. Ja sam imao nekoliko prilika, ali nismo imali sreće. Jedan moj udarac je odbranio Peter Šmajhel, lopta se zarotirala i prošla pored njega, ali je Denis Irvin izbacio loptu sa gol linije - prisetio se Pančev i dodao da je Rajan Gigs tada bio za njega klinac, ali da ga je drublinGom podsećao na Dejana Savićevića.

Darko Pančev je imao priliku da zaigra u dresu Mančester junajteda, zvao ga je legendarni Ser Aleks Ferguson, ali je odlučio da ostane u Interu.

- Napravio sam veliku grešku. Odlučio sam da ostanem u Italiji, kako bih se dokazao - kazao je Makedonac za sajt UEFA.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija