• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.08.2017

23:07

STOLICA KAO MUTA: Ljudi, ovo je sve normalno!

Fudbal

STOLICA KAO MUTA: Ljudi, ovo je sve normalno!

Podeli vest

Trener Voždovca Ilija Stolica rekao je da je njegova ekipa pokazala da fudbal može da se igra i u drugim klubovima, a ne samo u Crvenoj zvezdi i Partizanu

Voždovac je napravio veliko iznenadjenje u četvrtom kolu Super lige Srbije, pošto je kao gost posle preokreta sa 3:1 pobedio Partizan.

- Napravili smo vrhunsku fudbalsku predstavu, uživao sam u svakom minutu. Svima smo na pravi način pokazali da fudbal u Srbiji ne treba da gravitira oko samo dve stvari, Crvene zvezde i Partizana, već da može da se igra i u drugim klubovima i mestima - rekao je Stolica novinarima posle utakmice.

Trener Voždovca je istakao da je posebno ponosan na Filipa Stuparevića, koji ima 16 godina i koji je protiv Partizana postigao prvi pogodak u karijeri.

- Posebno smo ponosni na to. Imamo igrače od 16, 17, 18 godina. Velika stvar za sve nas. Čestitam momcima na fenomenalnoj partiji, odličnoj igri, a fudbalerima Partizana na korektnosti tokom cele utakmice. Veoma sam zadovoljan. Sve smo uverili u prave fudbalske stvari - rekao je Stolica.

On je naveo da mu je povreda fudbalera Partizana Nebojše Kosovića pokvarila utisak.

- To je nešto najgore za fudbalera. Nadam se i stvarno verujem da povreda nije teža. Mnogo mi je žao - rekao je Stolica.

(VIDEO) PARTIZAN NOKAUTIRAN! Senzacija Voždovca u Humskoj, Ćirković i Kljajić tragičari! 

ĐUKIĆ RAZOČARAN: Voždovac nas kaznio, nisam mogao da igram ofanzivnije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija