• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2017

18:45

DAO GOL PARTIZANU, A NEMA NI 17! Stuparević: Ulazak lopte u mreži nikada neću zaboraviti!

Fudbal

DAO GOL PARTIZANU, A NEMA NI 17! Stuparević: Ulazak lopte u mreži nikada neću zaboraviti!

Podeli vest

Voždovac je savladao u Humskoj Partizan sa 3:1, a jedan od strelaca za "zmajeve" bio je mladi Filip Stuparević, momak koji još nije napunio ni 17 godina

Osećaj je prelep nakon postignutog gola i pobede nad Partizanom. Sam taj momenat ulaska lopte u mrežu me je preplavio sjajnim utiscima, a fudbalski događaj koji je iza nas se nikada neće zaboraviti -  rekao je Stuparević za klupski sajt.

Uz posebnu zahvalnost treneru Iliji Stolici, stručnom štabu i klubu, mladi ofanzivac je naglasio:

- Nadam se da sam opravdao očekivanja.

Stuparević kaže da je Voždovac igrao kao protiv svakog drugog tima.

- Utakmici smo prišli kao i svakom drugom protivniku. Niko nije trebalo da nam kaže da će biti teško jer znamo da uvek i jeste. Želeli smo da imamo loptu u nogama, da igramo prepoznatljivo, u čemu smo i uspeli. Međutim, u svaku narednu utakmicu ćemo ulaziti kao i protiv Partizana i nema stajanja, iznova idemo ka novom dokazivanju i uvek ćemo davati još više na terenu - kazao je mladi napadač "zmajeva".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija