• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2017

21:07

TRANSFER VRTEŠKA: Sančez stigao u Pariz, Barselona neće Paola Dibalu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Sančez stigao u Pariz, Barselona neće Paola Dibalu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

LACIO: Nekadašnji srpski reprezentativac Filip Đorđević napustiće Lacio do kraja prelaznog roka, ali najverovatnije će ostati u Italiji. Kako piše "Gazeta", za njega je zainteresovan novi prvoligaš SPAL.

ARSENAL: Na pomolu je, izgleda, još jedan veliki transfer u Parizu! As Arsenala Aleksis Sančez doputovao je u Pariz na završne pregovore sa PSŽ-om, javljaju francuski mediji. On je propustio premijerni meč Arsenala u novoj sezoni zbog navodne povrede.

BARSELONA: Čuveni list "Mundo Deportivo" objavio je neverovatnu informaciju: Barselona je saopštila Paolu Dibali da nije zainteresovana za njegovo dovođenje, zato što se ne uklapa sa Lionelom Mesijem na terenu! 

BARSELONA: Još jedna vest sa "Nou Kampa"! Mundo Deportivo prenosi da je Barselona završila transfer Paulinja. Katalonci su odlučili da plate Guangdžouu Evergrandeu 40 miliona evra, koliko je ovaj klub zahtevao. Brazilac, koji je igrao za Totenhem bi četiri godine trebalo da nosi dres Barselone.

BORUSIJA DORTMUND: Na adresu "milionera" stigla je nova ponuda Barselone za Osmana Dembelea. Katalonci su prema pisanju AS-a "napisali ček" na 140 miliona evra za igrača kojeg vide kao zamenu za Nejmara! 
- Večeras ćemo se sastati, a već koliko sutra donećemo odluku da li Dembele ostaje ili odlazi - rekao je trener Dortmunda Peter Boš.

PSŽ: Jedan odlazak i jedan dolazak u redovima "svetaca". L'Ekip piše da će dres Pariz Sen Žermena obući Fabinjo, koji će doći iz Monaka, a to automatski "povlači" i jedan odlazak. Blez Matuidi može da počne da pakuje kofere, a njega već dugo lovi Juventus.

reuters
Dele Ali

BARSELONA: Lionel Mesi je izdao naređenje čelnicima Barse, a ono glasi: "Za novac dobijen od prodaje Nejmara dovedite Dele Alija iz Totenhema i Marka Asensija iz Reala". Poznato je da je otkupna klauzula u ugovoru Asensija 80 milioena evra, dok se vrednost veziste "pevaca" procenjuje na oko 100 miliona.

JUVENTUS: "Stara dama" nikako ne uspeva da privoli Liverpul da prodaju Emrea Džana i zbog toga su se okrenuli Kevinu Strotmanu iz Rome. Ipak, teško je verovati da će "vučica" pristati da proda Holanđanina direktom konkurentu.

BARSELONA: Katalonci su spremili "plan B" ukoliko ne uspeju da dovedu Filipa Kutinja iz Liverpula. Igrač kojeg je Barsa pikirala je vezista Totenhema Kristijan Eriksen.

REAL MADRID: Real kreće u lov na golmana, a mete su već duže vreme velika želja Madriđana David De Hea i čuvar mreže Čelsija Tibo Kurtoa, prenosi Dejli Ekspres.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija