• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2017

20:23

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Čelsi dobio šamarčinu na startu, Siti upisao trojku!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Čelsi dobio šamarčinu na startu, Siti upisao trojku!

Podeli vest

Kakva šamarčina šampionu na početku nove sezone! Ekipa Barnlija napravila je ogromno iznenađenje u prvom kolu Premijer lige, pošto je kao gost pobedila Čelsi sa 3:2 na sred "Stamford bridža"

 

Da ovo neće biti dan Čelsiju videlo se već u 14. minutu, kada je Geri Kejhil dobio crveni karton i ostavio tim sa desetoricom igrača.

A, Barnli je to kaznio kao da je Real! Za samo 15 minuta gosti su postigli tri gola i otišli na odmor sa vođstvom od 3:0!

Čelsi je u nastavku uspeo samo da smanji zaostatak preko Morate, ali je u finišu i Fabregas isključen i time dodatno smanjio šanse svog tima da makar izjednači.

U finišu meča viđena je potpuna drama. David Luiz je smanjio na 3:2, a Barnli je pogodio stativu, ipak rezultat se nije promenio, gosti su odneli bodove iz Londona.

Najveći favorit za titulu prvaka, po procenama kladionica, Mančester siti, pobednički je krenuo u sezonu. "Građani" su kao gosti pobedili Brajton sa 2:0, a oba pogotka su postigli u drugom poluvremenu.

Na čelu tabele posle prvih 90 minuta fudbala je - Hadersfild! Novajlija u elitnoj diviziji je kao gost pregazio Kristal Palas sa 3:0!

Za domaći tim je starter bio srpski vezista Luka Milivojević, ali je zamenjen na poluvremenu.

Dušan Tadić je odigrao svih 90 minuta za Sautempton, međutim, njegov tim nije uspeo da slomi otpor Svonsija - 0:0.

PREMIJER LIGA

1. kolo

Subota
Votford - Liverpul 3:3 (2:1)
(Okaka 8, Dukure 32, Britos 90+4 - Sane 29, Firmino 55, Salah 57)

Čelsi - Barnli  2:3 (0:3)
(Morata 69, Luiz 88 - Vouks 24, 43, Vord 39)

Everton - Stouk  1:0 (1:0)
(Runi 45)

Kristal Palas - Hadersfild   0:3 (0:2)
(Vord ag 23, Muni 26, 78)

Sautempton - Svonsi 0:0

VBA - Bornmut 1:0 (1:0)
(Hegazi 31)

Brajton - Mančester siti  0:2 (0:0)
(Aguero 70, Dank ag 75)

Nedelja
Njukasl - Totenhem 14.30
Mančester junajted - Vest Hem 17.30

Petak
Arsenal - Lester 4:3 (2:2)
(Lakazet 2, Velbek 45+2, Remzi 83, Žiru 85 - Okazaki 5, Vardi 29, 56)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija