• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.08.2017

20:36

TRANSFER VRTEŠKA: Znak da Kutinjo ide u Barsu, Lukić se seli u Primeru!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Znak da Kutinjo ide u Barsu, Lukić se seli u Primeru!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

 

ARSENAL: Arsen Venger je odredio cenu za Lukasa Pereza. Arsenal za napadala traži 23 miliona evra, a za Španca su zainteresovani Njukasl i Brajton.

LIVERPUL: Izgleda da se u Liverpulu opraštaju od Filipea Kutinja koji bi karijeru trebalo da nastavi u Barseloni. Naime, radnici u Liverpulovom klupskom butiku uklonili su njegov poster iz izloga.

LEVANTE: Prema pisanju torinske Stampe, Saša Lukić će naredne sezone igrati na pozajmici u Levanteu. Vezista Torina je prošle sezone uglavnom dobijao priliku sa klupe kod Siniše Mihajlovića, koji ga je prošlog leta doveo iz Partizana za 1,7 miliona evra.

BORUSIJA DORTMUND: Nemci su ljudi od reči. Osmanu Dembeleu je rečeno da ne može da ide i - ne može! Klub je fudbaleru za kojeg je zainteresovana Barselone produžio suspenziju do daljeg, pa niti može da ide, niti će moći da igra za "milionere".

MANČESTER JUNAJTED: Situacija vezana za transfer Ivana Perišića menja se iz dana u dan. Juče se pisalo kako ga žele Barselona i Čelsi, a već danas engleski mediji tvrde da je nakon višemesečnog natezanja na korak od prelaska u Mančester junajted. Englezi pišu kako je Žoze Murinjo napokon popustio, pa da je odlučio da plati 55 miliona evra koliko Inter traži za hrvatskog reprezenativca. 

Reuters
Ivan Perišić

TOTENHEM: Španski "Dele Ali" mogao bi ovog leta da se pridruži engleskom Dele Aliju u Totenhemu! Menadžer "pevaca" Maurisio Poketino zatražio je od uprave kluba da kupi napadača Selte Pape Šeika Diopa, omladinskog reprezentativca Španije. Njegova otkupna klauzula u ugovoru je 30 miliona evra. 

TOTENHEM: Traže "pevci" novog desnog beka, a izbor im je pao na Dejvinsona Sančeza iz Ajaksa! Kolumbijac je već saopštio Holanđanima da želi da ode u Totenhem, koji je spreman da za njega plati 35 miliona evra.

MILAN: Ne odustaju "rosoneri" od Andree Belotija! Milan je poslao Torinu novu ponudu za golgetera: 75 miliona evra plus M'Baje Nijang, tvrdi italijanska štampa. Zanimljivo je da Beloti ima u ugovoru otkupnu klauzulu na 100 miliona evra, ali da ona važi samo za klubove van Italije!

EVERTON: Nastavljaju "karamele" sa letnjim šopingom. Everton je u lovu na ofanzivnog vezistu Svonsija Gilfija Sigurdsona, za kojeg su spremne da plate skoro 60 miliona evra. Prema informacijama engleskih medija, Islanđanin je dobio dozvolu da promeni klub.

LIVERPUL: Ukoliko se desi da Filipe Kutinjo pređe u Barselonu, Liverpul je smislio zamenu za njega! "Crveni" bi se odmah bacili u akciju da dovedu Lorenca Insinjea, organizatora igre Napolija, čija se vrednost procenjuje na oko 65 miliona evra.

BARSELONA: Legendari as Barselone Ćavi Ernandez poručio je čelnicima kluba da moraju da dovedu Žana Serija, vezistu Nice! Ovog fudbalera iz Obale Slonovače zovu "Afrički Ćavi", pa je to zaintrigiralo Španca da ga pogleda i - ostao je bez teksta!
- Pogledao sam nekoliko utakmica jer nisam znao ništa o njemu, a onda sam se iznenadio... Kratko, dugo dodavanje, taktička inteligencija, organizacija igre, taj magičan zadnji pas... Majko moja! On bi mogao da igra na bilo kojem mestu u veznom redu Barselone - poručio je Ćavi!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija