• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.08.2017

09:20

NIKOLIĆ SANJA LIGU EVROPE: Veći je pritisak na Partizanu, šanse su 50-50!

Fudbal

NIKOLIĆ SANJA LIGU EVROPE: Veći je pritisak na Partizanu, šanse su 50-50!

Podeli vest

Trener Videotona Marko Nikolić smatra da je mnogo veći pritisak na Partizanu uoči dvomeča ta dva tima u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i da bi to mogla da bude šansa njegove ekipe

 

 

Videoton je u subotu uveče tek golom iz poklonjenog penala u 96. minutu slomio otpor slabog Debrecina (1:0), a Nikolić smatra da je na to dosta uticalo što igrači već razmišljaju o duelu sa crno-belima.

- Naša ekipa polako postaje prava ratnička, koja se bori za svaku loptu, do poslednje sekunde. Sada možemo da se koncentrišemo na plej-of Lige Evrope. Mislim da su šanse za prolaz dalje 50-50. Partizan ima veće iskustvo na međunarodnoj sceni, za poslednjih 12 sezona je devet puta bio u grupama, jednom i dok sam ja bio trener. Nisam pričao sa ljudima iz bivšeg kluba, ali smatram da je mnogo veći pritisak na crno-belima, a mi želimo da ostvarimo svoj san, da prođemo u grupnu fazu - rekao je Nikolić posle meča sa Debrecinom.

On je otkrio da napadač Marko Šćepović zbog povrede nije igrao protiv Debrecina. 

- Šćepović je dobio povredu rebra na meču sa Bordoom i gotovo da ne može da se pomeri. Ipak, uveren sam da će biti u timu za meč sa Partizanom - dodao je Nikolić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

IZBACI SRAMNE FRANJEVCE CELAVA DALOBU.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija