• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.08.2017

20:58

(VIDEO) PARTIZAN SRUŠIO VOJVODINU! Rockov izluđivao crno-bele, Ostojić pogodio u 89!

Fudbal

(VIDEO) PARTIZAN SRUŠIO VOJVODINU! Rockov izluđivao crno-bele, Ostojić pogodio u 89!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su kao gosti minimalnim rezultatom ekipu Vojvodine u derbiju petog kola Superlige

Uspeo je Partizan da osvoji sva tri boda u Novom Sadu, iako se činilo da će mreže mirovati na stadionu "Karađorđe", pre svega jer je golman Vojvodine Emil Rockov bio veoma raspoložen.

Međutim, Bojan Ostojić je minut pre kraja utakmice bio najviši u skoku posle kornera i zatresao mrežu "lala".

Prethodno je Rockov branio sve - i moguće i nemoguće. Nekoliko puta je zaustavio udarce Sume, a spektakularnom odbranom je sprečio i Tavambu da postigne pogodak.

Ovo je prvi poraz Vojvodine u šampionatu, i ujedno prvi gol koji su Novosađani primili, dok je Partizan upisao četvrtu pobedu uz poraz od Voždovca u prošlom kolu (3:1).

Crno-bele u četvrtak čeka prvi duel protiv Videotona u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope, a revanš je 24. avgusta u Mađarskoj.

VOJVODINA - PARTIZAN 0:1 (0:0)

Strelac: Ostojić u 89. minutu.

  Stadion: "Karađorđe". Sudija: Milorad Mažić.

VOJVODINA: Rockov, Lakićević, Planić, Da Silva, Bureković, Vukasović, Subotić, Jovančić, Mesarović (od 77. Mihajlović), Bempah, Malbašić. 

PARTIZAN: Jovičić, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić, Radin, Jevtović, Janković, Suma, Pantić (od 59. Jovanović), Tavamba.

Starsportphoto©

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 89'. GOL! Partizan je poveo 1:0, a strelac je Bojan Ostojić. Štoper crno-beli se najbolje snašao posle kornera i uspeo da zatrese mrežu Emila Rockova, što se činilo da je nemoguće.

- 86. Poslednja izmena u Partizanu, umesto Jankovića na terenu je Đuričković.

- 84'. Voša se razigrala u poslednjih nekoliko minuta, sada je Mihajlović pokušao udarcem, ali je Nemanja R. Miletić izblokirao napadača domaćeg tima.

- 81'. Pokušao je Malbašić, ali ga je izblokirao Ostojić.

- 79'. Druga izmena u Partizanu. Umesto Sume koji je nekoliko puta zapretio Rockovu na terenu je Saša Ilić.

- 77'. Prva izmena u domaćem timu, umesto Aleksandra Mesarovića na terenu je Stefan Mihajlović.

- 76'. Sada je Da Silva spasao gol Vojvodine! Centrirao je Vulićević, Jovanović je glavom šutirao, a Da Silva je na gol liniji glavom izbacio loptu.

- 72'. Zapretila je Voša prvi put u drugom poluvremenu, Suobtić je šutirao, ali je lopta otišla pored stative.

- 69'. Rockov je izgleda začarao mrežu! Još jednom je pokušao Suma tukao iz "slobodnjaka", a golman Vojvodine je vrhovima prstiju krenuo u korner.

- 66'. Gužva u kaznenom prostoru Vojvodine posle kornera, ali je Ostojić loše zahvatio loptu, pa Rockov nije imao previše problema.

- 65'. Suma je izveo slobodan udarac, lopta je išla pod prečku, ali ponovo je Rockov bio na mestu.

- 59'. Prva izmena u Partizanu, umesto Danila Pantića na terenu je Đorđe Jovanović.

- 53'. Prva kakva takva prilika za crno-bele u drugom poluvremenu, ali Marko Janković se nije najbolje snašao na petercu.

- 50'. U nedostatku dešavanja na terenu, frka na tribinama! Prema rečima komentatora Arene sport, na početku drugog poluvremena došlo je do gužve među navijačima na zapadnoj tribini. Morala je i žandarmerija da interveniše.

Prvo poluvreme:

- 39'. Pantić je probio po levoj strani, centrirao, ali je Da Silva u poslednjem trenutku izbio loptu ispred Tavambe.

- 37'. Prilično nezanimljiva utakmica u prethodnih 15-20 minuta. Suma je izveo slobodan udarac, ali se Tavamba spetljao u kaznenom prostoru Vojvodine.

- 25'. Pokušao je Subotić, udarcem sa oko 25 metara, lopta je zakačila jednog igrača Partizana, ali to nije prevarilo Jovičića.

- 15'. Kakva odbrana Rockova! Tavamba je bio najviši u skoku, odlično šutirao glavom, ali je golman Vojvodine spektakularno odbranio.

- 11'. Prva velika prilika na utakmici. Suma je primio loptu na 16 metara, napravio dva koraka, šutirao, ali je Rockov sjajno odbranio i skrenuo loptu u korner.

- 7'. Jovančić šutirao sa oko 30 metara, ali je lopta otišla daleko preko gola Jovičića. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žarkov Dragan

pre 6 godina

Taj 88 minut i nesto je bas koban trenutak ako dobijes go a prerhodno cuvas rezultat i ides na to da bude 0:0 to je i Zvezda osetila na svojoj kozi.\n

zorkin

pre 6 godina

Da li je to onaj Rockov za koga sam govorio, vise puta, da ga " uzme " Partizan ? Sta to vredi kad taj Ilijev to i ne cita , Stojkovic pa Stojkovic pa Stojkovic . . . . . . . . . .

Ja365

pre 6 godina

Kljajic I Cirkovic nisu ni za srpsku ligu. Kad bi im se tamo pridruzili jos I Pantic i bek Miletic, onaj sa kosom I snagom, ali bez talenta, I dosao jos jedan pravi centarhalf, bar kao rezerva, Partizan bi preziveo u Evropi, a trener Djukic na klupi... Radinu desetka za pokazano, a Djoletu dati mnogo vecu minutazu. Iliev uglavnom pogodio sa pojacanjima, osim, mozda, sa trenerom Djukicem...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija