Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2017

22:41

(VIDEO) LIVERPUL KORAK OD LIGE ŠAMPIONA! Englezi preslišali Hofenhajm usred Nemačke

Fudbal

(VIDEO) LIVERPUL KORAK OD LIGE ŠAMPIONA! Englezi preslišali Hofenhajm usred Nemačke

Podeli vest

Ekipa Liverpula je napravila veliki korak ka plasmanu u Ligu šampiona, pošto je u prvom meču 4. kola kvalifikacija kao gost pobedila Hofenhajma sa 2:1

Ekipa koju predvodi Jirgen Klop je povela u 30. minutu sjajnim golom Aleksandera-Arnolda iz slobodnog udarca. Drugi pogodak, koji otvara Englezima prolaz u Ligu šampiona postigao je Džejms Milner u 74. minutu, dok je Mark Ut golom tri minute pre kraja ostavio Hofenhajmu kakvu-takvu nadu pred revanš sledeće nedelje na "Enfild roudu".

Tragičar večeri je štoper švajcarskog Jang Bojsa Kasim Nuhu, koji je u 90. minutu postigao autogol i tako doneo pobedu CSKA usred Berna.

Kiparski prvak APOEL je najbliži Ligi šampiona od svih timova koji su igrali večeras u kvalifikacijama. Ekipa iz Nikozije je za samo 10 minuta postigla dva gola protiv Slavije iz Praga i taj rezultat je ostao do kraja meča. Česi će imati jako težak zadatak da u revanšu nadomeste taj zaostatak.

Vicešampion Rumunije FCSB, nekadašnja Steaua, izvojevao je obećavajućih 0:0 protiv Sportinga u Lisabonu.

LIGA ŠAMPIONA

Kvalifikacije, prvi mečevi

Utorak
Karabag (Aze) - FK Kopenhagen (Dan)  1:0 (1:0)
(Madatov 25)

APOEL (Kip) - Slavija (Češ)  2:0 (2:0)
(De Kamargo 2, Aloneftis 10)

Hofenhajm (Nem) - Liverpul (Eng)  1:2 (0:1)
(Ut 87 - Aleksander-Arnold 35, Milner 74)

Sporting (Por) - FCSB (Rum)  0:0

Jang Bojs (Šva) - CSKA Moskva (Rus)  0:1 (0:0)
(Nuhu ag 90)

Sreda
Seltik (Ško) - Astana (Kaz)   20.45
Hapoel Ber Ševa (Izr) - Maribor (Slo)  20.45
Bašakšehir (Tur) - Sevilja (Špa)  20.45
Olimpijakos (Grč) - Rijeka (Hrv)   20.45
Napoli (Ita) - Nica (Fra)  20.45



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija