• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.08.2017

11:22

(VIDEO) HRVATI DIVLJALI U LIVERPULU! Zbog "torcide" umalo stradao dečak, a UEFA pomilovala Hajduk!

Fudbal

(VIDEO) HRVATI DIVLJALI U LIVERPULU! Zbog "torcide" umalo stradao dečak, a UEFA pomilovala Hajduk!

Podeli vest

Najvatrenija grupa Hajduka iz Splita izazvala je nerede na utakmici sa Evertonom, pošto su krenuli sa demoliranjem "Gudison Parka" i provociranjem domaćih navijača

Huligani su čak i čupali i bacali stolice na domaće navijače, rušili su reklame, i napadali redare kako bi se probili na teren.

Engleski mediji navode da je u divljanju umalo nastradao dečak koji skuplja lopte, a iz haosa ga je izvukao redar.

Hajduku je zbog navijačkih ispada već suspendovan stadion za revanš sa Evertonom, ali je UEFA usvojila žalbu.

Engleski mediji navode da su posle prvog gola Hajdukovi navijači počeli sa bacanjem tvrdih predmeta, dok od Torcide stiže priča da je odgovorila na provokacije i gađanje.

Inače, Everton je pobedio sa 2:0 golovima Majkla Kejna i Idrise Geja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vladimir

pre 6 godina

Dvostruki arsini od strane uefe , Partizanu kazna zbog transparenata (topovski udar i bacanje tvrdih predmeta ok )a Hajduku nista zbog divljanja pa da je to neki nas klub napravio izbacili bi nas nas dozivotno iz takmicenja !!!Sramota !!

Pejer

pre 6 godina

Vardar je dobio 77.000 eura kaznu, zbog sedenja nekih navijaca na stepenice,i znate onaj Krst sa krugom, UEFA je to protumacila kao "Nacisticki simbol" Mislim Kelti su to koristili pre 2/3 hiljade godina kakvi nacisti,pa zamislte da se nesto ovakvo nesto dogodilo, Vradar nikada vise ne bi zaigrao u nekim od kupova Evrope.Ali su oni katolici, mi smo Pravoslavci i zato nas mrze,to je moje misljenje,inace kako drugacije moze zdravi covekov um da ovo protumaci.

zoran

pre 6 godina

Netreba zaboraviti da je Zvonimir Boban jedan od visoki funkcionera Fife pa samim time ima uticaj na kazne Hrvatski klubova reprezentacije.Svaki put im je prvobitna kazna umanjena odkada je on na funkciji.

Srbin

pre 6 godina

Uefa pokazuje koga stite da su Srpski navijaci tako nesto uradili Engleska bi se trudila da se kazni Srbija kao drzava a klub bi bio diskfalikovan

Zurkolomac

pre 6 godina

Zatucane cro seljacine, isto kao i njihova braca siftari...

SERGIJE

pre 6 godina

Pa ljudi moji NDH je cedo Fasisticke eUrope pa se tako i odnose prema njemu

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija