• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.08.2017

21:41

TRANSFER VRTEŠKA: Katai traži da ide, Čelsi i Atletiko se dogovorili oko Koste!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Katai traži da ide, Čelsi i Atletiko se dogovorili oko Koste!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

ALAVES: Srpski fudbaler Aleksandar Katai zatražio je od čelnika Alavesa da ga puste da ode u drugi klub, nezadovoljan što nije u prvom planu kod trenera Markeza. Za nekadašnjeg vezistu Zvezde zainteresovana je Valensija.

ATLETIKO MADRID: Saga oko Dijega Koste je gotova! Kako tvrde španski mediji, Atletiko Madrid i Čelsi su se dogovorili oko transfera španskog napadača za 55 miliona evra! Kosta će u januaru zvanično potpisati za "jorgandžije", ali verovatno će već za koji dan početi da trenira sa ekipom, pošto je u Čelsiju nepoželjan. 

INTER: Trener Intera Lućano Spaleti otkrio je novinarima da je Antonio Kandreva na listi želja Čelsija i da engleski klub pokušava da ga kupi. 
- Tačno je da Čelsi pokušava da kupu Antonija, ali klub i ja imamo stav da on nije na prodaju. Kandreva, za sada, ne pokazuje znake nezadovoljstva zbog toga - rekao je Spaleti.

BORUSIJA DORTMUND: Sportski direktor "milionera" Mihael Cork poručio je da Dembele samo pod jednim uslovom može da pređe u Barselonu.
- Naš stav je jasan. Ako naši zahtevi budu ispunjeni može da ide ovog leta. U suprotnom ostaje. U obzir ne dolazi ni odlazak poslednjeg dana prelaznog roka - rekao je Cork. Borusija navodno za Dembelea traži 150 miliona evra.

REAL MADRID: Marko Asensio je u junu potisao novi ugovor sa Realom, a već sada će staviti paraf na "aneks". Predsednik Madriđana Florentino Perez ne želi ništa da prepusti slučaju, pa će Asensio, koji je demolirao Barselonu u Superkupu Španije, potpisati novi ugovor po kojem će zarađivati 4,5 miliona evra, a klauzula će iznositi neverovatnih 500.000.000 evra! Ugovor će važiti do 2023. godine.

Reuters
Đanluiđi Donaruma

MANČESTER JUNAJTED: "Crveni đavoli" će, prema pisanju britanskog Sana, dozvoliti Davidu De Hei da pređe u Real Madrid, ali samo pod jednim uslovom - ukoliko Đanluiđi Donaruma stigne na "Old Traford". Ako se uzme u obzir da je agent golmana Milana Mino Rajola, koji je u Junajted već doveo Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbu, Henrika Mkitarijana... Nije nemoguće. 

JUVENTUS: "Stara dama" i dalje traži zamenu za Leonarda Bonućija, koji je prodat Milanu. Prva meta je štoper Valensije Ezekijel Garaj, dok je "plan B" Virdžil van Dajk iz Sautemptona, koji bi mnogo više koštao šampiona Italije.

REAL MADRID: Juventus je na "Santijago Bernabeu" poslao ponudu za Matea Kovačića koja je glasila - 75 miliona evra! Međutim, Real je to bez razmišljanja odbio i to po direktivi Zinedina Zidana, koji smatra da je Kovačić budućnost "kraljevskog kluba".

INTER: Uskoro bi trebalo da bude poznato šta će biti sa Stevanom Jovetićem. Na "Đuzepe Meaci" ne računaju na njega, a kako sada stvari stoje, tri kluba su u igri - Sevilja, Njukasl i Barnli.

PSŽ: "Sveci" su Monaku poslali poslednju ponudu za Kilijana Mbapea - 200 miliona evra, uzmite ili ostavite! "kneževi" su prethodno odbili 155 miliona plus bonuse. Videćemo da li će ovaj ultimatum Parižana uroditi plodom. Ako Monako prihvati to znači da će PSŽ samo na kupovinu dvojice igrača potrošiti 422 miliona evra, jer je prethodno stigao Nejmar iz Barselone za 222 miliona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija