• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.08.2017

16:38

KLADIONICE NEOPREDELJENE! Zvezdi i Partizanu po 50 odsto šansi za prolaz dalje!

Fudbal

KLADIONICE NEOPREDELJENE! Zvezdi i Partizanu po 50 odsto šansi za prolaz dalje!

Podeli vest

Ni svetske kladionice nisu najsigurnije ko je favorit za prolaz dalje u dvomečevima Zvezda - Krasnodar i Videoton - Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope

 

 

Gotovo nijedna kladionica nije još objavila kvote na igru ko će proći dalje, ali jesu skoro sve na revanš mečeve 4. kola kvalifikacija.

Crvena zvezda je izgubila prvi meč u Krasnodaru sa 3:2, ali joj i pobeda od 1:0 na "Marakani" donosi prolaz u grupnu fazu takmičenja.

Kvota da će crveno-beli dobiti utakmicu kreće se od 2,50, koliko nudi kladionica "Betfair", preko 2,55, koliko plaća "Marathon", do 2,60 i 2,63, koliko su postavili kvote "Betfred", "Skybet" i "Bet 365".

U istim kladionicama kvote na pobedu Krasnodara idu od 2,50 do 2,70, dok je kvota na nerešeno od 3,25 do 3,30.

Dosta je slična situacija i kada je Partizan u pitanju. Crno-beli nisu stekli nikakvu prednost u Beogradu u prvoj utakmici (0:0), ali i pored toga kladionice ne smatraju da je Videoton izraziti favorit za revanš.

Kvote na Mađare kreću se od 2,50 (Bet&win, Bet365), do 2,65 (Marathon). Iste kladionice procenjuju šanse Partizana kvotama od 2,70 do 2,85.

Čisto domaći teren daje tu simboličnu prednost Videotonu...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zucko

pre 6 godina

Kladionicama bi bilo mnogo lakse da opredele kvote da su parovi\nPartizan - Krasnodar\nZvezda - Videoton\n\nNazalost fudbala, ovako ce jedan od timova CZ-KR, ispasti a jedan od klubova PA-VT proci dalje.

Zucko

pre 6 godina

Kladionicama bi bilo mnogo lakse da opredele kvote da su parovi\nPartizan - Krasnodar\nZvezda - Videoton\n\nNazalost fudbala, ovako ce jedan od timova CZ-KR, ispasti a jedan od klubova PA-VT proci dalje.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija