• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.08.2017

20:27

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Arsenal pao, veliki kiks Milivojevića, Tadić pogodio sa "kreča"

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Arsenal pao, veliki kiks Milivojevića, Tadić pogodio sa "kreča"

Podeli vest

Izvukao se Arsenal u prvom, ali nije u drugom kolu! Tim Arsena Vengera poražen je na gostovanju kod Stouka - 1:0

Jedini pogodak postigao je španski fudbaler Hese Rodrigez, koji je došao u Stouk na pozajmicu. On je iskoristio sjajan pas u prostor Saida Beraina i matirao Arsenal - 1:0.

Neviđeni maler zadesio je Luku Milivojevića, koji je u nameri da preseče napad Liverpula, slučajno asistirao Sadiju Maneu za pobedonosni gol "crvenih" protiv Kristal Palasa - 1:0

Liverpul nikako nije uspevao da slomi otpor gostiju iz Londona sve dok u 73. minutu Milivojević nije nehotično kaznio svoj tim.

Četiri minuta posle toga srpski fudbaler je izašao iz igre. Marko Grujić nije bio ni među rezervama Liverpula.

A, Dušan Tadić i njegov Sautempton su umalo napravili od gotovog veresiju! "Sveci" su vodili 2:0 protiv Vest Hema, drugi gol je bio delo Tadića iz penala, imali su i igrača više, a onda je Čičarito sa dva pogotka vratio "čekićare" u igru.

Ipak, Sautempton je dobio penal u 93. minutu, koji je iskoristio Čarli Ostin.

Vest Bromvič Albion ima svih šest bodova posle dva kola. Nakon pobede nad Bornmutom, danas je kao gost savladao Barnli sa 1:0 golom velškog reprezentativca Robsona-Kanua.

PREMIJER LIGA

2. kolo

Subota
Svonsi - Mančester j. 0:4 (0:1)
(Bejli 45, Lukaku 80, Pogba 82, Marsijal 84)

Bornmut - Votford  0:1 (0:0)
(Ričarlison 73, Kapue 86)

Barnli - VBA  0:1 (0:0)
(Robson-Kanu 71)

Lester - Brajton  2:0 (1:0)
(Okazaki 1, Magire 54)

Liverpul - Kristal Palas  1:0 (0:0)
(Mane 73)

Sautempton - Vest Hem  3:2 (2:1)
(Gabijadini 11, Tadić 38p, Ostin 90+3p - Čičarito 45, 74)

Stouk - Arsenal  1:0 (0:0)
(Hese 47)

Nedelja
Hadersfild - Njukasl 14.30
Totenhem - Čelsi 17.00

Ponedeljak
Mančester siti - Everton 21.00

TABELA: Mančester j. 6, VBA 6, Votford 4, Liverpul 4, Sautempton 4, Hadersfild 3, Mančester s. 3...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija