• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Canal Plus

20.08.2017

14:40

OVO NIJE BOMBA, VEĆ NUKLEARKA! Mančester siti kupuje Lea Mesija za 300 MILIONA EVRA!

Fudbal

OVO NIJE BOMBA, VEĆ NUKLEARKA! Mančester siti kupuje Lea Mesija za 300 MILIONA EVRA!

Podeli vest

Sprema se novi udar na Barselonu, ali ovog puta na sreću samo u fudbalskom smislu! Katalonski klub je obavešten da Mančester siti ozbiljnor razmatra da aktivira otkupnu klauzulu Lea Mesija i kupi ga za 300 miliona evra

 

 

To ne bi bila obična bomba, već "nuklearka", koja bi raznela u deliće sav smisao finansijskog fer-pleja u fudbalu, koji zagovaraju UEFA i FIFA. 

Pariz Sen Žermen je nedavno na isti način odveo Nejmara iz Barselone za 222 miliona evra, što je apsolutni svetski rekord, ali kako javlja francuski "Kanal Plus", velike su šanse da Mančester siti isplati svih 300 miliona i odvede Lionela Mesija u Englesku.

Da nešto ne štima na relaciji Mesi - Barselona vidi se što pregovori oko potpisivanja novog ugovora predugo traju, a važeći ističe Argentincu u junu 2018. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zeljko

pre 6 godina

Neces se tamo naigrati, spanija i Italija je za tebe engleska ne:-)

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija