• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2017

10:26

GVARDIOLA I DALJE ČAČKA: Neko može da plati 300 miliona za Mesija!

Fudbal

GVARDIOLA I DALJE ČAČKA: Neko može da plati 300 miliona za Mesija!

Podeli vest

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola smatra da je realno da se aktivira otkupna klauzula od 300 miliona evra za najboljeg fudbalera Barselone Lionela Mesija

 

Mesi još nije produžio ugovor sa katalonskim klubom, iako je najavljeno, a "građani" žele da iskoriste čekanje i ostvare rekordan transfer.

- Ne znam ko bi mogao da aktivira takvu opciju, ali sam siguran da postoje klubovi koji imaju taj novac i koji žele da ga potroše. Mislim da može da se dogodi da Mesi ode iz Barselone - rekao je Gvardiola, a prenosi Skaj Sport.

Upravo je Gvardiola jedan od aduta zbog kojih bi Mesi stigao na Etihad jer su veliki prijatelji, ali i nezadovoljstvo Argentinca transfer potezima kluba i odlaskom Nejmara.

Petostruki dobitnik Zlatne lopte i Gvardiola uspešno su sarađivali u Barseloni i osvojili sve što se moglo osvojiti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija