• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.08.2017

22:15

TRANSFER VRTEŠKA: Bomba sa "Enfilda" - Liverpul kupuje Kovačića!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Bomba sa "Enfilda" - Liverpul kupuje Kovačića!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

 

LACIO: Dosadašnji defanzivac italijanskog Lacija Vesli Hud novi je fudbaler engleskog Sautemptona, preneo je večeras Bi-Bi-Si. Sautempton je navodno za transfer Huda izdvojio 15 miliona funti, koji je potpisao petogodišnji ugovor. Ovaj 23-godišnji Holanđanin je prethodne dve godine nastupao za Lacio, a prethodno je ponikao u AZ Alkmaru.

ARSENAL: Nova glavobolja za Arsenal! Aleks Okslejd-Čemberlen ne želi da potpiše novi ugovor sa "tobdžijama", iako mu nude platu od 110.000 evra nedeljno. Za njega su zainteresovani Čelsi i Liverpul, pa želi da čuje prvo šta mu nude ostali klubovi, pa da onda odgovori Arsenalu.

SASUOLO: Vezista Sasuola Alfred Dankan je želja Intera i Totenhema i dva kluba licitiraju oko njegovog transfera. Sasuolo ne želi da pusti igrača za manje od 15 miliona evra, dok je Interova poslednja ponuda iznosila 12 miliona, a od Engleza se još čeka da se izjasne.

INTER: Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić mogao bi da se vrati na Ostrvo i to u redove novog premijerligaša Brajtona! Engleski klub traži pojačanje u napadu, a izbor je pao na Jovetića, koji je prekobrojan u Interu, a crno-plavi nikako ne uspevaju da ga prodaju u ovom prelaznom roku.

LIVERPUL: Puca bomba sa "Enfild rouda"! Španski portal "Diario gol" objavio je informaciju da su se Liverpul i Real Madrid načelno dogovorili oko transfera Matea Kovačića u redove engleskog kluba! Hrvatski fudbaler iako igra sjajno u taboru prvaka Evrope nikako ne uspeva da se izbori za mesto startera i zato bi želeo da promeni klub. Jednom nogom je, dakle, u Liverpulu...

AP Photo
Mateo Kovačić

TOTENHEM: Pronašli su "pevci" novog defanzivca i danas završavaju njegov transfer! Novi igrač Totenhema postaće Dejvinson Sančez, reprezentativac Kolumbije, dosadašnji igrač Ajaksa iz Amsterdama.

EVERTON: Potrošio je Everton više od 100 miliona evra na sedmoricu novih igrača, ali tu nije kraj! Kako najavljuju engleski mediji, menadžer "karamela" Ronald Kuman tražio je još dva pojačanja, po jedno u odbrani i napadu. 

MILAN: Hrvatski napadač Nikola Kalinić pojačao je Milan. Dosadašnji golgeter Fiorentine prvobitno će godinu dana provesti na pozajmici na San Siru, pre obaveznog otkupa ugovora narednog leta. On je danas prošao lekarske preglede i zadužio dres sa brojem sedam, uz četvorogodišnju saradnju sa italijanskim velikanom. Klub iz Firence zaradiće pet miliona evra za pozajmicu, kao i dodatnih 20 miliona u junu 2018. godine.

JUVENTUS: Bek Juventusa Kvadvo Asamoa napustiće klub u narednih nekoliko dana i nastaviće karijeru u Galatasaraju. Turci će za njega platiti "Staroj dami" oko osam miliona evra, a zbog tog transfera Juventus je povukao Stefana Lihtštajnera sa transfer liste, pa će Švajcarac ostati u Torinu makar još jednu sezonu. 

Reuters
Andrea Beloti

MONAKO: Svi su gledali kako da očerupaju Monako ovog leta, ali "kneževi" su rešili da sada oni krenu u šoping! Francuski klub namerava da kupi napadača Torina Andreu Belotija, za kojeg su bili zainteresovani gotovo svi vodeći engleski i italijanski klubovi, ali im je bilo mnogo da ga plate 100 miliona evra. Ukoliko Monako proda Kilijana Mbapea u finišu letnje pijace, a ide sve ka tome, kupili bi onda Andreu Belotija.

JUVENTUS: Vezista Barselone Andre Gomes mogao bi ove sezone da igra za Juventus kao pozajmljen igrač. Portugalac se nije izborio za ozbiljniju minutažu u Barsi kod Luisa Enrikea, a izgleda da ni Ernesto Valverde ne računa na njega, pa su velike šanse da do kraja prelaznog roka pređe u redove prvaka Italije.

ČELSI: Napadač "plavaca" Miču Batšuaji mogao bi karijeru da nastavi u Lilu! Francuski klub je krenuo u akciju dovođenja belgijskog napadača, koji teško da će se ove sezone naigrati u timu Čelsija pored Alvara Morate. Kako pišu engleski mediji, na dovođenju Batšuajia insistira trener Lila Marselo Bjelsa.

MANČESTER SITI: Prelazni rok još nije gotov za "građane", pošto i dalje traže još jednog štopera. Pored Džonija Evansa, nekadašnjeg igrača Mančester junajteda, Siti je sada zainteresovan za Fila Džagjelku, kapitena Evertona, koji je odigrao sjajan meč protiv Gvardiolinog tima u poslednjem kolu prvenstva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija