• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.08.2017

22:30

TRANSFER VRTEŠKA: Novi ugovori šestorici igrača Reala, PSŽ zove Reinu!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Novi ugovori šestorici igrača Reala, PSŽ zove Reinu!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

LAS PALMAS:  Mladi vezista Barselone Serđi Samper (22) preseliće se na jednogodišnju pozajmicu u redove Las Plamasa.

REAL MADRID: "Kraljevski klub" će narednih dana produžiti ugovore sa šestoricom igrača. Karim Benzema će dobiti novi ugovor do 2021. godine, godinu dana duži dobiće Marselo, Isko, Rafael Varan i Dani Karvahal, dok će Marko Asensio potpisati ugovor do 2023. godine, prenosi Marka.  

SVONSI: "Labudovi" su počeli da troše pare od transfera Gulfija Sigurdsona. Dres Svonsija obukao je Sem Klukas, koji je Hal sitiju plaćen 20 miliona evra. Klukas je potpisao četvorogodišnji ugovor.

 

 

PARIZ SEN ŽERMEN: "Sveci" su izgleda odustali od golmana Atletika Jana Oblaka i okrenuli se znatno jeftinijem ali iskusnijem Pepeu Reini. Španac ima još godinu dana ugovora sa napolijem i Francuzi će to pokušati da iskoriste. PSŽ je Napoliju ponudio sedam miliona za Reinu, i neće biti iznenađenje ukoliko Italijani prihvate kako bi iskoristili poslednji trenutak da nešto zarade.

MANČESTER SITI: "Građani" ne odustaju od Džonija Evansa. Vest Bromvič Albion je odbio 20 miliona evra i poručio da kapiten košta 10 miliona više. Siti je sada podigao ponudu i poslao 26 miliona. Da li će VBA prihvatiti?

BARSELONA: Ostrvski mediji prenose da je Barselona dogovorila sa Pariz Sen Žermenom transfer Anhela Di Marije. Katalonci će bivšeg fudbalera Real Madrida platiti "svecima" 50 miliona evra.

TRABZON: Trabzon je Milanu ponudio 5 miliona evra za Hozea Sosu. Turci igraču ugovor na dve sezone i platu od 2.800.000 evra za taj period. "Rosoneri" bi vrlo lako mogli da je prihvate.

HADERSFILD: Pojačanje novog premijerligaša Hadersfilda je  Abdelhamid Sabiri. On je u ovaj klub došao iz Nirngerga, a potpisao je ugovor do 2020. godine.

EVERTON: "Karamele" i dalje traže pojačanja. Ronald Kuman je želeo Olivijea Žirua, ali kako Arsenal nema nameru da ga pusti, Everton se okrenuo Raulu Himenezu iz Benfike. Englezi nude 30 miliona evra, Benfika traži 50. "Mala" je razlika.

LOKOMOTIVA MOSKVA: Portugalski napadač Eder, strelac gola koji je odlučio prvaka Evrope na prošlogodišnjem EP, prešao je iz Lila na jednogodišnju pozajmicu u Lokomotivu.

ČELSI: Nije tajna da plavci žele vezistu Lestera Denija Drinkvotera, a Dejli Miror, prenosi da će "plavci" u paketu pokušati da dovedu i Džejmija Vardija, koji bi sa Alvarom Moratom trebalo da čini napadački tandem.

BARSELONA: Katalonci ne odustaju od Kutinja! Skaj sport prenosi da će Barselona poslati novu ponudu Liverpulu i to čitavih 150 miliona evra. Od toga bi 110 miliona odmah uplatiti, dok bi 40 miliona "crveni" dobili kroz bonuse, u zavisnosti od učinka Kutinja u dresu Barse.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija