• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.08.2017

17:49

TRANSFER VRTEŠKA: Svi kažu da je gotovo - Dembele je Barsin!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Svi kažu da je gotovo - Dembele je Barsin!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

BORUSIJA DORTMUND: Usman Dembele je novi fudbaler Barselone! Tako barem tvrde brojni svetski mediji, čiji su izveštači danas u Monte Karlu, gde se održava žreb za Ligu šampiona. Uoči izvlačenja grupa sastali su se čelnici Dortmunda i Barselone i dogovorili se da Dembele pređe u španski klub za obeštećenje od 120 miliona evra, koje može da poraste za još 30, kroz razne bonuse.

SPARTAK MOSKVA: Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić odbio je ponudu Spartaka iz Moskve zato što ne želi da karijeru nastavi u Rusiji. Kako pišu mediji iz najveće zemlje sveta, prvak Spartak je kontaktirao Jovetića, ali on se zahvalio na ponudi i rekao kako želi da karijeru nastavi u Sevilji. Pored španskog kluba, za Crnogorca iz Intera je zainteresovan i Porto.

MILAN: Stiže novo pojačanje na "San Siro"! Milan i Barselona su se dogovorili oko transfera Rafinje, koji će prvih godinu dana biti na pozajmici u italijanskom velikanu, on će ga narednog leta otkupiti od Španaca. Rafinja je poželeo da ode iz Barselone u klub koji će mu garantovati veću minutažu, jer želi da se izbori za mesto u reprezentaciji Brazila na Svetskom prvenstvu.

BARSELONA: Argentinski reprezentativac Anhel di Marija gotovo sigurno će biti novi igrač Barselone! Kako prenose španski mediji, Barsa i PSŽ su se dogovorili oko transfera vrednog 50 miliona evra, a Argentinac je takođe dogovorio sve svoje uslove sa klubom sa "Nou Kampa". Di Marija je ranije igrao za Real Madrid.

MANČESTER JUNAJTED: Zlatan Ibrahimović je potpisao za Mančester junajted! Švedski napadač se u finišu prošle sezone povredio, i od tada se oporavljao od povrede. Mesecima se spekulisalo gde će Ibrahimović nastaviti karijeru, a on je odlučio da još godinu dana nosi dres "crvenih đavola".
- Vratio sam se da završim ono što sam započeo. I klub i ja smo želeli da produžimo saradnju - rekao je Ibrahimović, koji će nositi dres sa brojem 10.

REAL MADRID: Opet priče o odlasku Kristijana Ronalda! Taman što se stišala bura posle odluke suda da plati skoro 15 miliona evra zbog utaje poreza, Ronaldo se opet razbesneo zbog suspenzije. Portugalac je kažnjen sa pet uktamica neigranja zbog toga što je odgurnuo sudiju u Superkupu Španije protiv Barselone. Ta kazna je navodno kap koja je prelila čašu i Ronaldo je, piše "Mančester ivning njuz", rešen da napusti Real i vrati se u Mančester junajted. Ajde da vidimo da li je zaista tako...

NJUKASL: Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović najverovatnije će napustiti Njukasl do kraja prelaznog roka. Srbin je zakucan za klupu kod Rafaela Beniteza, a za njega su zainteresovana dva kluba iz Serije A - Verona i Kaljari.

TOTENHEM: Izgleda da su se Totenhem i PSŽ dgovorili oko Serža Orijera. Na kraju će Sveci prihvatiti ponudu Sparsa od 25 miliona evra za desnog beka iako su na poečtku pregovora tražili pet miliona više. 

REAL MADRID: Fudbaler Reala Lukas Vaskez privukao je pažnju Liverpula i Arsenala, ali je malo verovatno da će se Madriđani odreći talentovanog krilnog napadača.

BARSELONA: Katalonci će iskoristiti žreb za Ligu šampiona u Monaku da realizuju neki od transfera. Španski mediji prenose da Barsa u Kneževinu nosi 300 miliona evra, a mete su Filip Kutinjo, Usman Dembele, Anhel Di Marija i Vilijan. Uskoro će biti poznato da li će neko od ovih igrača preći u Barselonu.

ČELSI: "Plavci" su ponudili 40 miliona evra Arsenalu za Aleksa Okslejda-Čemberlejna. Arsen Venger ne želi da se odrekne reprezentativca Engleske, koji je pak najavio da neće produžiti ugovor sa "tobdžijama": Slična situacija kao u slučaju Aleksisa Sančeza.

PSŽ: Izgleda da je gotovo - Kilijan Mbape će u PSŽ! "Sveci" su ponudili 150 miliona evra, Monako je uz to zatražio jednog od trojice igrača - Julijana Drakslera, Havijera Pastorea i Lukasa Mouru, a Parižani su pristali. Sada ostaje samo da neko od pomenute trojice prihvati selidbu u Monako i transfer će biti realizovan, prenosi L'Ekip.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija