• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.08.2017

22:48

MIROSLAV ĐUKIĆ ODUŠEVLJEN: Odigrali smo vrhunski!

Fudbal

MIROSLAV ĐUKIĆ ODUŠEVLJEN: Odigrali smo vrhunski!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je večeras da je izuzetno srećan zbog plasmana u Ligu Evropa i da je njegova ekipa odigrala vrhunski protiv Videotona u revanšu plej-ofa

- Veoma sam srećan što smo se plasirali u grupnu fazu. Srećan sam zbog kluba, igrača, navijača. Zaista smo odigrali vrhunski meč protiv Videotona u ovako jednoj teškoj utakmici. Na kraju je meč bio lak - rekao je Đukić novinarima u Felčutu.

Partizan se večeras plasirao u grupnu fazu Lige Evropa, pošto je ukupnim rezultatom 4:0 eliminisao Videoton. U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Beogradu bilo je 0:0.

ILIEV BLISTA OD SREĆE: Ovo je Partizan koji smo pravili!

- Videoton je zaista dobra ekipa. Glavno je to što smo ušli dobro u meč i što smo uspeli da ih kaznimo na kontre. Nismo mi toliko bolja ekipa kao što pokazuje rezultat. Ovo što smo danas pobedili je plod dobre efikasnosti. Ekipa je išla tim tokom svih 180 minuta - rekao je Đukić.

On je dodao da ga raduje dobra realizacija, kao i da je ekipa bila pod malim pritiskom ulaska u Ligu Evropa.

- Ovo je velika injekcija za ekipu. Imamo još mnogo da napredujemo. Bitno je da ekipa odigrala vrhunski, ali i da izvučemo pouke iz ovoga - kazao je on.

Žreb za grupnu fazu Lige Evropa održaće se u petak od 13 časova u Nionu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija