• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.08.2017

21:24

TRANSFER VRTEŠKA: Barsa dobila Dembelea, ali je odbijena za Di Mariju!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Barsa dobila Dembelea, ali je odbijena za Di Mariju!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

 

PSŽ: Prema tvrdnji španskog lista "As", Pariz Sen Žermen je odbio ponudu Barselone vrednu 35 miliona evra za Anhela di Mariju! Francuzi su doveli Argentinca za 60 miliona i ne žele da ga puste za manje od te sume, ali pregovori će biti nastavljeni narednih dana.

TOTENHEM: Novi desni bek "pevaca" biće Serž Orije, dosadašnji igrač Pariz Sen Žermena, koji je već obavio i lekarske preglede u novom klubu i čeka se još radna dozvola, pa da se transfer ozvaniči. Totenhem je za ovaj transfer platio blizu 30 miliona evra.

BARSELONA: E, sada je gotovo! Usman Dembele je novi fudbaler Barselone! Španci i Dortmund su se dogovorili, transfer je vredan 110 miliona evra odmah i 30 kroz bonuse. Krilni napadač je time postao drugi najskuplji fudbaler sveta svih vremena, iza Nejmara!

 

 

BORUSIJA DORTMUND: Ukoliko Usman Dembele na kraju ipak završi u Barseloni, glavna meta Borusije Dortmund za njegovog naslednika je - Džulijan Dreksler. Nemački fudbaler je postao prekobrojan u Pariz Sen Žermenu posle dolaska Nejmara, a za njega su zainteresovani i Liverpul i Arsenal.

TOTENHEM: Menadžer "pevaca" Maurisio Poketino rekao je na konferenciji za novinare da želi još trojicu novih igrača do kraja prelaznog roka. Šef struke Totenhema nije precizirao koje igrače očekuje, pošto je dodao da ne odgovara na špekulacije u medijima.

BORUSIJA DORTMUND: Čelnici Borusije objavili su danas saopštenje u kojem su istakli da Usman Dembele NIJE prodat Barseloni! Gotovo svi vodeći sportski mediji objavili su u četvrtak da je dogovor postignut i da će Španci platiti za igrača 150 miliona evra, ali Nemci su danas demantovali tu informaciju, tako da se saga nastavlja.

PORTO: Vezista Porta Danilo na listi je želja Pariz Sen Žermena i Mančester sitija! "Građani" su, navodno, poslali ponudu vrednu 60 miliona evra, a očekuje se da licitaciju nastave francuski "sveci". Porto ne želi da proda igrača ovog leta, pa je Siti našao rešenje: da kupi Danila sada i ostavi ga još godinu dana "zmajevima"!

MANČESTER SITI: Direktor Sitija Ćiki Begeristain odbacio je svaku mogućnost da Lionel Mesi postane član "građana", kako se špekulisalo poslednjih dana. 
- Ma dajte molim vas, pa to je nemoguće! Mesi će ostati u Barseloni - rekao je Begeristain, a prenosi Dejli Mejl.

JUVENTUS: Štoper Šalkea Benedikt Huvedes trebalo bi da postane novi igrač Juventusa! Iako je bio "viđen" kao novi igrač Liverpula, nemački reprezentativac je iznenada promenio kurs, pa će potpisatiza prvaka Italije, gde će imati zadatak da zameni Leonarda Bonućija, koji je prešao u Milan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17