• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.08.2017

19:26

AGUERO UDARIO REDARA!? Policija pokreće istragu protiv Argentinca

Fudbal

AGUERO UDARIO REDARA!? Policija pokreće istragu protiv Argentinca

Podeli vest

Engleska policija mogla bi da pokrene istragu protiv fudbalera Mančester sitija Serhija Aguera, nakon što ga je redar na današnjoj utakmici protiv Bornmuta optužio da ga je udario tokom proslave pobedničkog gola

 


Siti je danas na gostovanju pobedio Bornmut sa 2:1 golom Rahima Sterlniga u sedmom minutu nadoknade vremena.

Fudbaleri Sitija su otrčali ispred tribine na kojoj su bili smešteni njihovi navijači da proslave gol. Nekolicina navijača ušla je na teren, redari su ih vratili na tribinu, ali su jednog od njih okružili i oborili na travu. Aguero je pokušao da ga odbrani i protestovao je zbog sile koju je upotrebio jedan od redara.

Kako su preneli britanski mediji, redar je posle utakmice prijavio policiji da ga je Aguero udario, a na video snimku se vidi kako Argentinac, tokom incidenta sa navijačem, u više navrata pokušava da dodje do tog redara. Posle razgovora s njim, ljutito je visoko odmahnuo rukom, a tada je policajac intervenisao i udaljio ga.

Aguero je ponovo pokušao da dodje do navijača na terenu, ali ga je policajac sprečio, posle čega su se obojica gurali. 

On se posle toga udaljio, utakmica je nastavljena, a navijači Sitija uzvikivali su njegovo ime.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija