• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.08.2017

22:39

TRANSFER VRTEŠKA: UEFA stopirala transfer Mbapea u PSŽ! Subotić bira klub!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: UEFA stopirala transfer Mbapea u PSŽ! Subotić bira klub!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

 

MONAKO: Evropska fudbalska federacija (UEFA) je prema pisanju Gardijana blokirala transfer Kilijana Mbapea u PSŽ zbog kršenja finansijskog fer-pleja od strane "svetaca". Podsetimo, Parižani su ovog leta oborili svetski rekord i doveli Nejmara iz Barselone za 222 miliona evra, a transfer Mbapea bi trebalo da košta oko 180 miliona.

BORUSIJA DORTMUND: Srpski fudbaler Neven Subotić na meti je čak četiri tima iz Premijer lige. Reč je o Čelsiju, Liverpulu, Lesteru i Stouku. Svi u finišu prelaznog roka žele da ojačaju odbranu a bivši reprezentativac "orlova" je jeftino a kvalitetno rešenje.

"TREJD": Čak tri kluba uključena su transfer koji bi mogao da se dogodi ovog leta. Naime, Barselona ne odustaje od Kutinja, i ukoliko Liverpul na kraju posustane, zamena za Brazilca biće Renato Sančez. Portugalac nije opravdao očekivanja u Bajernu, koji želi da izvuče bar one pare koje je da za njega - 35 miliona evra. Ako Sančez ode u Liverpul, zamena će stići iz Barselone. Reč je o Rafinji i krug će tako biti zatvoren.

JUVENTUS: Nastavlja "Stara dama" da se bori za Andrea Gomeša, ali za sada je velika razlika između novca kojeg nudi Juventus i kojeg traži Barselona. Italijanski prvak daje 33 miliona evra, ali Katalonci insistiraju na 50, jer žele da vrate pare koje su uložili u igrača kada su ga dovodili.

BENFIKA: Napadač Intera Gabrijel Barbosa mogao bi karijeru da nastavi u Benfiki, koja ga traži na dvogodišnju pozajmicu. Napadač je došao pre godinu dana iz Santosa za skoro 30 miliona evra, ali gotovo da uopšte nije igrao za crno-plave. Inter bi voleo da ga se trajno reši, ali ni opcija da ga pozajmi na dve godine nije odbačena.

JUVENTUS: Fudbaler Liverpula Emre Džan od sledeće sezone igraće za Juventus! Italijanski klub se, navodno, dogovorio sa nemačkim reprezentativcem da dođe narednog leta kao slobodan igrač, pošto će mu tada isteći ugovor sa Liverpulom.

Reuters
Slaven Bilić

VEST HEM: Treneru "čekićara" Slavenu Biliću dani su odbrojani u klubu, posle očajnog početka nove sezone, tvrde engleski mediji. Pitanje je dana kada će Hrvat dobiti otkaz, a kao njegov naslednik pominje se - Rafa Benitez! Sadašnji trener Njukasla, koji je za vikend upravo tukao Vest Hem sa 3:0, navodno je u sukobu sa čelnicima kluba zbog prelaznog roka i rado bi napustio crno-bele.

LIVERPUL: Ponovo Liverpul pokušava da trguje u Nemačkoj, ali ovog puta njegov izbor je vezista Hofenhajma Kerim Demirbaj! Menadžer "crvenih" Jirgen Klop je odavno označio nemačkog fudbalera kao igrača na kojeg treba obratiti pažnju, ali mu se jako dopao u dvomeču upravo ova dva kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

BARSELONA: Engleski list "Tajms" tvrdi da su Barselona i Čelsi uveliko u pregovorima oko transfera Vilijana na "Nou Kamp"! Pošto je propala opcija da Španci kupe Filipea Kutinja od Liverpula, pronašli su plan B, a to je vezista Čelsija, koji bi mogao da ih košta oko 80 miliona evra.

ARSENAL: Ukoliko Aleksis Sančez napusti Arsenal do kraja prelaznog roka, "tobdžije" će poslati ponudu Real Madridu za Karima Benzemu, tvrdi španski "Diario gol". Čileanac Sančez grebe i rukama i nogama da ode iz Arsenala, ali je veliko pitanje da li će se Real tako lako odreći Benzeme, pogotovo što je već prodao Alvara Moratu ovog leta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija