• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

27.08.2017

18:41

(VIDEO) TUČA "DELIJA" I "GROBARA"! Makljaža navijača "večitih" kod Beogradskog sajma!

Fudbal

(VIDEO) TUČA "DELIJA" I "GROBARA"! Makljaža navijača "večitih" kod Beogradskog sajma!

Podeli vest

Grupe "delija" i "grobara" sukobile su se kod Beogradskog sajma sat vremena pre početka "večitog" derbija

Prava drama odigrala se nešto pre 18 časova kod Beogradskog sajma kada je došlo do fizičkog sukoba navijača Crvene zvezde i Partizana.

Kako Alo saznaje, grupa "grobara" koja je bila u gradskom autobusu, videla je navijače Crvene zvezde kako stoje na stanici i izašli su iz autobusa da ih provociraju, a potom krenuli peške put Senjaka, koje slovi za uporište "delija".

Međutim, čim su zašli u Ulicu Koste Glavinića, dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. "Delije" kao da su očekivale da će navijači Partizana doći, te je krenula opšta jurnjava i grupa "grobara" počela je da beži natrag ka bulevaru vojvode Mišića.

Alo piše da je došlo do tuče i da su letele flaše i kamenice. "Grobari" su potom uleteli u prvi autobus koji je stao na stanici, a vozač je potom odmah zatvorio vrata i nastavio dalje ka Mostarskoj petlji, dok su policajci pokušavali da spreče "delij"e da naprave veći haos.

Još nema informacija o povređenima, kao ni da li je policija privela nekog od učesnika incidenta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rs

pre 6 godina

https://rs.sputniknews.com/videoclub/201708141112276714-herceg-novi-kosovo-humanitarni-koncert1/ dok mi hercegovci i crnogorci gledamo srpstvo da sirimo kod vas srbijanaca svakakvi uzasi i pritom jos ne znate ovako lijepu vijest ni da objavite

Fosil

pre 6 godina

Zasto mesate nas , sa tim delikventima ? Oni ne mogu nikad da se zovu navijacima , jer oni to i nisu , nego su huligani , koji traze sukob sa neistomisljenicima . Ja sam navijac Partizana , ali mi je veoma drago , sto je i Zvezda uspela , sto znci , kad jedan od nasih klubova , igra protiv nekog stranog , logicno da cu za njega da navijam , a ne za strani klub . Zato ti delikventi , nemaju ama bas nista sa nama , jer mi smo navijaci i patriote !

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija