• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.08.2017

22:24

TRANSFER VRTEŠKA: Keita u Liverpulu narednog leta, Sančezu prekipelo!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Keita u Liverpulu narednog leta, Sančezu prekipelo!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

LIVERPUL: "Crveni" su dogovorili transfer za naredno leto! Liverpul je jurio vezistu Lajpciga Nabija Keitu, ali Nemci nisu želeli sada da ga puste, pa je transfer dogovoren za sledeće leto. Liverpul će lajpcigu platiti 52 miliona evra!

ARSENAL: Užasan period za "tobdžije". Najpre su pretrpeli težak poraz od Liverpula, potom je objavljeno da je Arsenal prihvatio ponudu Čelsija od 38 miliona za Aleksa Okslejda Čemberlejna, a "šlag na torti" je vest da je Aleksis Sančez zatražio da bude prodat. Prvi u redu čeka Mančester siti.

ČELSI: Britanski Skaj sport tvrdi da su se Čelsi i Arsenal dogovorili o transferu Aleksa Oklejda Čemberlena. Njemu ugovor sa "tobdžijama" ističe narednog leta, a odbio je da obnovi saradnju jer je želeo da "pobegne" od Arsena vengera. Čelsi će Arsenalu platiti 38 miliona evra za engleskog reprezentativca.

BARSELONA: Katalonci su promovisali Usmana Dembelea. Francuz je stigao iz Borusije Dortmund za 105 miliona evra plus 40 miliona na ime bonusa, i potpisao je petogodišnji ugovor.
- Čast je igrati sa Leom Mesijem. On je najbolji igrač u istoriji fudbala. Došao sam u Barselonu da učim od najboljih - rekao je Dembele koji je zadužio dres sa brojem 11.

 

 

ARSENAL: Mesut Ozil ima još godinu dana ugovora sa Arsenalom ali o produžetku saradnje za sada nema ni govora. To bi da iskoristi Borusija Dortmund, koja je, kako prenose engleski mediji, izuzetno zainteresovana za usluge asa "tobdžija". "Milioneri" imaju novac na raspolaganju, prodali su Dembelea Barsi za 105 miliona evra.

ROMA: Patrik Šik je prešao u Romu, prenose  italijanski mediji!  U utorak bi trebalo da budu obavljeni lekarski pregledi a potom sledi promocija u Rimu. Sampdorija će od "vučice" zaraditi  minimum 38 miliona evra. Roma će platiti Sampdoriji 5 miliona evra za Šikovu jednogodišnju pozajmicu, a obavezna je da ga narednog leta otkupi za 33 miliona. Sampdoriji sledi i procenat od buduće prodaje Šika, kao i dodatnih dva miliona na ime  bonusa.

MANČESTER SITI: Aleksis Sančez bio je očajan posle debakla Arsenala u meču sa Liverpulom (4:0), jedva čeka da pobegne od Arsena Vengera, a možda mu raspoloženje popravi Pepe Gvardiola. Siti je spremio novu ponudu Arsenalu za Sančeza od 70 miliona evra, a put Londona bi otišao i Džejson Denajer čija vrednost je procenjena na pet miliona evra. 

TOTENHEM: Engleski "pevci" našli su novog štopera u Argentini. Član Totenhema postaće defanzivac Estudijantesa Huan Fojt, mladi reprezentativac "gaučosa". 

MONAKO: Stevan Jovetić prelazi u Monako, a navodno je transfer aminovao Inter, pa bi već tokom današnjeg dana sve trebalo da bude završeno. Pema izveštajima medija iz Francuske "neroazuri" su prihvatili ponudu Monaka, koji je Interu za crnogorskog reprezentativca ponudio 11 miliona evra. U ponedeljak bi Jovetić trebalo da ovai lekarske preglede, a potom i  da stavi paraf na ugovor sa Kneževima. Za Jovetića je zainteresovan bio i Olimpik Marsej, ali je Monako u pojačao ponudu i dobio bitku za sjajnog napadača.

 

 

VBA: Koliko su cene fudbalera skočile u nebo pokazuje i primer Vest Bromvič Albiona, koji je odbio ponudu Lestera vrednu 25 miliona evra za Džonija Evansa. Za njega je, navodno, zainteresovan i Mančester siti, pa VBA očekuje još jaču ponudu za štopera.

MANČESTER JUNAJTED: Žoze Murinjo i dalje se nada Geretu Bejlu, a finiš prelaznog roka mogao bi da bude izuzetno stresan za "đavole". Junajted je navodno ponudio 92 miliona funti za Gareta Bejla Real Madridu i čeka odgovor Španaca. S druge strane, Barselona želi sa "Old Traforda" da dovede Markusa Rašforda.

BARSELONA: Direktor Barselone Arijedo Brajda tvrdi da Andres Inijesta neće preći u Juventus. Italijani su  navodno želili da dovedu Inijestu, koji nije preterano zadovoljan trenutnom situacijom u Barsleoni, ali sve je ostalo samo na željama.

LIVERPUL: "Redsi" su ponudili 72 miliona evra Monaku za Tomasa Lemara. Takođe, Francuzi bi mogli da inkasiraju još dodatnih osam miliona kroz bonuse, tvrde engleski mediji.  Ako dođe do realizacije ovog transfera, Kutinjo može da se pakuje, čeka ga selidba u Barselonu.

LEGANJES: Srpski fudbaler Darko Brašanac ovu sezonu će nastaviti kao igrač Leganjesa, pošto ga je taj klub pozajmio od Betisa, sa opcijom kupovine na kraju sezone. Brašanac je prošle sezone odigrao 19 utakmica za zeleno-bele, ali sada nije u planovima trenera Kikea Setijena.

STOUK: Čelnici Stouka odlučili su da puste Bojana Krkića da ide iz kluba! Pitanje je samo koje će biti njegovo sledeće odredište, pošto se poslednjih dana pominje da je Partizan zainteresovan za njega. Pored Krkića, na transfer listi Stouka je i Đaneli Imbula, vezista plaćen 20 miliona evra prošlog leta, doveden iz Porta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17