• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.08.2017

21:09

TRANSFER VRTEŠKA: Juve doveo zamenu za Bonućija, Oks je Liverpulov!

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Juve doveo zamenu za Bonućija, Oks je Liverpulov!

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

JUVENTUS: Benedikt Hevedes je uspešno prošao medicinske preglede i narednih godinu dana će nositi dres Juventusa. Ukoliko bude imao najmanje 25 utakmica za "staru damu", italijanski šampion će imati obavezu da ga otkupi od Šalkea. Hevedes je u Juventusu viđen kao zamena za Leonarda Bonućija koji je prešao u Milan.

 

 

LIVERPUL: Engleski mediji javljaju da su se Liverpul i Arsenal dogovorili kada je reč o transferu Aleksa Okslejda Čemberlejna. Vezista "tobdžija" je odbio Čelsi, koji je prethodno već postigao dogovor sa Arsenalom, jer želi u Liverpul. "Redsi" će Arsenalu platiti 38 miliona evra, a Čemberlejn će potpisati šestogodišnji ugovor sa ekipom Jirgena Klopa.

SVONSI: Vezista Bajerna Renato Sančez, kojeg su Bavarci prošlog leta platiti 35 miliona evra, narednu sezonu igraće na pozajmiciu Svonsiju! Ovu informaciju preneo je jedan od najupućenijih novinara kada je reč o transferima, Đanluka si Marcio. Razlog je menadžer "labudova" Pol Klement, koji je prošle sezone bio pomoćnik Karla Anćelotija u Bajernu. Svonsi će pozajmicu platiti pet miliona evra, i narednog leta će moći da otkupi Portugalca za 30 miliona.

MANČESTER JUNAJTED: "Crveni đavoli" zainteresovani su za Julijana Drakslera, i ako je verovati informacijama sa Ostrva, najozbiljniji su kandidati da ga dovedu iz PSŽ-a. Nemac je posle dolaska Nejmara pao u drugi plan, i saopšteno mu je da može da ide. Za njega su interesovanje još pokazali Borusija, Bajern, Inter, Milan...

TOTENHEM: "Pevci" su iz Estudijantesa doveli 19-godišnjeg štopera Huana Fojta. Totenhem je talentovanog defanzivca platio devet miliona evra, a Fojt je potpisao petogodišnji ugovor.

 

 

STOUK: Napadač Bojan Krkić je pred povratkom u Primeru. Za nekadašnjeg napadača Barselone, koji je čak dovođen u vezu sa Partizanom, zainteresovani su Las Palmas i Alaves.

BAJER: Mladi Grk Panajotis Recos napustio je Olimpijakos i prešao u Bajer iz Leverkuzena, bruje grčki mediji. Nemci će crveno-belima za 19-godišnjeg štopera platiti čak 22 miliona evra što je grčki rekord. Takođe, Bajer će u Atinu poslati i Aleksandra Dragovića 

PANATINAIKOS: Grčki Panatinaikos završava pregovare sa Đenovom oko angažovanja srpskog

APphoto
Nikola Ninković

internacionalca 22-godišnjeg Nikole Ninkovića. Kako prenosi grčka Gazeta, ofanzivni vezista Đenove bi u finišu prelaznog roka trebalo bi da stigne na jednogodišnju pozajmicu u ekipu Panatinaikosa. Trener Ivan Jurić ne računa na nekadašnjeg igrača Partizana, pa je Ninković slobodan da potraži novi klub. Do kraja prelaznog roka ostalo je manje od 48 sati pa Grci užurbano rade da sve srede na vreme.

EVERTON: Everton je odbio ponudu za Rosa Barklija. Čelsi je navodno ponudio 30, a Everton očekuje 40 miliona evra za Barklija.

LESTER: Engleski fudbaler Deni Drinkvoter tražio je od Lestera da ga pusti u Čelsi, preneli su danas britanski mediji. Lester je ovog leta dva puta odbio ponude Čelsija za igrača kome ugovor ističe na leto 2021.  Njega trener Čelsija Antonio Konte vidi u paru na sredini sa Ngolom Kanteom, s kim je bio saigrač u Lesterovom osvajanju Premijer lige pretprošle sezone.
 

TOTENHEM: Totenhem je našao zamenu za Kajla Vokera u snažnom beku Pari Sen Žermena  Seržu Orijeu. Defanzivac će ih koštati  oko 27 miliona evra.

INTER: Teško će Inter do Muse Sisoka jer Totenhem traži pet miliona evra  za pozajmicu plus 25 miliona za otkup ugovora.

BARSELONA: Arsenal je kako javljaju Španci odbio ponudu Barselone za  Mesuta Ozila, koja je podrazumevala i da Arda Turan ode u suprotnom smeru. Turčin se potom okrenuo pregovorima sa Monakom i Galatasarajom.

VALENSIJA: Samo što je stigao Nemanja Maksimović će morati da razduži opremu Valensije! Dolazak Kondogbije iz Intera se odrazio na status srpskog internacionalaca. Španski mediji prenose da će srpski vezista gotovo sigurno do kraja letnjeg prelaznog roka biti poslat negde na pozajmicu. Kao najozbiljniji kandidat da dobije Nemanju Maksimovića figurira Alaves. 

JUVENTUS: Šestostruki uzastopni šampion Italije ponudio je 70 miliona evra za srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, ali je Lacio još jednom odbio ponudu, javlja rimski list Mesađero. Juventus je na zahtev trenera Masimilijana Alegrija, koji veoma ceni kvalitete Milinković-Savića, obnovio interesovanje velikom ponudom, ali je predsednik Lacija Klaudio Lotito bez razmišljao odbacio mogućnost da se odrekne ključnog igrača. Lotito je rekao "ne" viceprvaku Evrope, ali je spreman da pregovara za godinu dana sa uverenjem da će cena 22-godišnju fudbaleru da poraste.

TORINO: Munir el Hadadi iz Barselone nadomak je prelaska u Torino. Bikovi nude milina  evra Barseloni za igrača da dođe na pozajmicu, a onda bi eventualno otkupili njegov ugovor za 16 miliona i dali Kataloncima  10 odsto od naredne prodaje.

NJUKASL: Rafa Benitez je ponudio Sampdoriji 20 miliona evra za belgijskog vezistu Denisa Prata. Kako prenose italijanski mediji klub iz Đenove će najverovatnije prihvatiti ovu ponudu.

ARSENAL: "Tobžije" su u utorak odbile ponudu Mančester sitija od 54 miliona evra za Aleksisa Sančeza  ali su "građani" ekspresno poslali još jednu, jaču Navodno se radi o 70 miliona i sada čekaju odgovor Arsena Vengera

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
The Dziber

pre 6 godina

sto da prodaju SmSa sad za 70 milki kad moraju da daju pola nekom za procente a sledece godine ce moci da uzmu sve pare\n

Mico

pre 6 godina

A Muslinu i Savezu nije dovoljno dobar da igra za Srbiju . Ili neplaca decko koliko oni traze . Sram ih bilo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija