• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.09.2017

00:00

KRAJ PRELAZNOG ROKA: PSŽ posle Nejmara kupio i Mbapea, Sančez ostaje u Arsenalu, Barkli pobegao od Kontea!

Fudbal

KRAJ PRELAZNOG ROKA: PSŽ posle Nejmara kupio i Mbapea, Sančez ostaje u Arsenalu, Barkli pobegao od Kontea!

Podeli vest

U gotovo svim vodećim fudbalskim zemljama letnja pijaca je zatvorena u ponoć poslednjeg dana avgusta

Aleksis Sančez će i dalje, bar do januara, morati nekako da svari Arsena Vengera, jer Arsenal nije želeo da ga proda Mančester sitiju koji je poslednjeg dana prelaznog roka nudio 60 miliona funti. Nadao se Čilenac transferu, ali džabe, Venger je sputio rampu kada je shvatio da nema vremena da dovede Lemara. 

Ovog leta su svu slavu pokupili prebogati Pari Sen Žermen, Nejmar i Kilijan Mbape. Ni ove sezone nismo ostali uskraćeni za bar jednu transfer sapunicu. Izrežirali su je Pari Sen Žermen i Barselona. Parižani su otkupili posle nekoliko nedelja drame Nejmara da Silvu za rekordnih 222 miliona evra od Barselone.

Ali, tu nije bio kraj, prebogati katarski šeici spustiti su zavesu pošto su dogovorili  dolazak Kilijana Mbapea iz Monaka poslednjeg dana prelaznog roka."Sveci" u obavezi da narednog leta za njega plate 180 miliona evra. Parižani su tako u istom prelaznom roku kompletirali dva najskuplja transfera u istoriji fudbala.

Takođe, Čelsi je ostao bez Rosa Barklija na potpuno lud način. Transfer je bio dogovoren, dva kluba su se dogovorila oko svega, ali se fudbaler predomislio i pobegao sa lekarskih pregleda nekoliko sati pre kraja prelaznog roka. Totalno ludilo...I Rijad Marez je bio nadomak "Stamford bridža", ali plavci opet nisu imali sreće. Lester je prihvatio ponudu Čelsija od 48 miliona evra ali pošto nije uspeo da nađe zamenu, stopirao je prodaju Alžirca.

Barselona nije uspela da dovede Filipa Kutinja ni poslednjeg dana prelaznog roka, ali ni  Di Mariju. Barsa se nije baš proslavila sa pojačanjima tokom leta, stigao je  Usman Dembele za verovatno 150 miliona evra...

Inače, u Španiji prelazni rok traje do 1. septembra u 00.00, kao i u Škotskoj, u Holandiji do 2. septembra, a u Rusiji do 6. septembar.....

KRAJ!

Ovo su transferi poslednjeg dana prelaznog roka:

ČELSI:  Davide Zapakosta je prešao u Čelsi za 28 miliona evra plus dodatnih 2.000.000 evra kroz bonuse. Doskorašnji igrač Torina potpisao je ugovor na četiri godine.

LESTER: Aleksandar Dragović zvanično na pozajmici u Lesteru. Pozajmica je vredna 2,5 miliona evra, a za otkup će "lisice" morati da izvoje još 22,5.

SVONSI:Vilfrid Boni se posle dve godine vratio u Svonsi. Potpisao je ugovor na dve godine.

MARSEJ: U poslednjim minutima prelaznog roka Kostas Mitroglu je potpisao za Marsej.

LESTER: Lester je prihvatio ponudu Čelsija od 48 miliona evra za Mareza,  ali nije uspeo da nađe adekvatnu zamenu, pa je stopirao prodaju Alžirca je jako ljut na klub.  

EMPOLI: Srpski internacionalac Nikola Ninković otišao je na na pozajmicu u Empoli, koji je član Serije B.
 

ČELSI: Ludnica! Ros Barkli je bio na medicinskim pregledima u Čelsiju, jer su se da kluba dogovorila  oko transfera vrednog 30 miliona funti, ali se fudbaler predomislio u toku pregleda i odustao od transfera. Pa, ovo je za film. Valjda će Antonio Konte preživeti.

ARSENAL: Fudbaler Arsenala Aleksis Sančes neće promeniti klub bar ovog leta  uprkos ponudi Mančester sitija od 60 miliona funti, prenose engleski mediji. Navodno Arsenal nije imao vremena da se dogovori sa Lemaraom tako da Čileanac ostaje.

JUVENTUS: Juventusovo čudo od deteta Moize Kean na pozajmici u Veroni do kraja sezone. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija