• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.09.2017

10:44

MUSLIN UPOZORIO IGRAČE: Sa Moldavijom teže u Beogradu nego u Kišinjevu!

Fudbal

MUSLIN UPOZORIO IGRAČE: Sa Moldavijom teže u Beogradu nego u Kišinjevu!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da će motivacija i kvalitet njegovih fudbalera biti presudni u utakmici sa Moldavijom (subota, 18.00) i da su svi spremni za taj duel

- Naša motivacija i kvalitet će biti presudni. Igrači su dobro raspoloženi, motivisani i koncentrisani. Nemam zamerke. Uigrali smo sve što smo mogli i spremni smo - rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Muslin je naveo da neće menjati formaciju i najavio da će Srbija protiv Moldavije igrati u najboljem trenutnom sastavu.

- Zadovoljan sam ponašanjem i radom igrača. Nemam dilema, imam ekipu u glavi - rekao je Muslin i dodao da će suspendovani Luka Milivojević nedostajati ekipi, ali da su zamene spremne.

Selektor je kazao da ne očekuje da će Srbiji biti lako kao u prvoj utakmici u oktobru u Kišinjevu, kada je njegova ekipa pobedila sa 3:0.

- Biće malo teže nego tada. Može da odluči to ako budemo brzo dali gol, ali čak i ako uspemo, moraćemo svih 90 minuta da budemo na svom nivou. Imamo kvalitet da pobedimo - rekao je Muslin. 

Ako želimo da pobedimo Moldaviju, moramo da se setimo prvih 20 minuta kod njih, kada su bili veoma opasni i imali nekoliko izglednih šansi

Branislav Ivanović

Posle utakmice sa Moldavijom sledi gostovanje Irskoj u Dablinu.

- Svaka dobra utakmica daje samopouzdanje za sledeću. Igraćemo protiv ekipe koja sa nama deli prvo mesto tako da nam je veoma važna pobeda nad Moldavijom uz dobru i kvalitetnu igru - kazao je Muslin.

Kapiten reprezentacije Branislav Ivanović rekao je da će utakmica protiv Irske možda biti i najvažnija u istoriji, ali da niko u ekipi ne sme da razmišlja o njoj pre Moldavije.

- Utakmica protiv Irske će biti možda i najvažnija u skorijoj istoriji. Ali, ima vremena, razmišljaćemo o njoj posle Moldavije. Naviknuti smo da igramo sa pritiskom, znamo da se nosimo sa tim. Glava mora da nam bude samo na utakmici protiv Moldavije - rekao je Ivanović.

Po njegovim rečima, Srbija mora da bude oprezna protiv Moldavije i ne sme da ponavlja greške kao u prvoj utakmici protiv te ekipe.

- Ako želimo da pobedimo Moldaviju, moramo da se setimo prvih 20 minuta kod njih, kada su bili veoma opasni i imali nekoliko izglednih šansi. Sebi ne smemo više da dopustimo takve greške. Potrebno je da pobedimo sa dobrom igrom kako bismo - rekao je Ivanović.

On je kazao da se njegova ekipa sprema kao da je svaka utakmica odlučujuća, a naveo je da ne želi da prida veliki značaj greškama odbrane u prethodnim duelima.

- Mi smo ekipa koja igra napadački fudbal i uvek želimo gol više. Zbog takve igre su nam takvi i rezultati. Greške ćemo probati da eliminišemo, ali je najvažnija pobeda - kazao je Ivanović.

Srbija posle šest kola vodi na tabeli Grupe D sa 12 bodova, koliko ima i Irska, a slede Vels i Austrija sa po osam, Gruzija sa tri i Moldavija sa dva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija