• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.09.2017

20:51

ĐOROVIĆ POČEO POBEDOM! "Orlićima" za Gibraltar dosta poluvreme!

Fudbal

ĐOROVIĆ POČEO POBEDOM! "Orlićima" za Gibraltar dosta poluvreme!

Podeli vest

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedom od 4:0 nad Gibraltarom počela je kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. godine u Italiji i San Marinu

Selekcija Gorana Đorovića, koji je debitovao na kao prvi trener neke ekipe, pitanje pobednika protiv Gibraltara rešila je u prvom poluvremenu.

Srbija je povela golom Andrije Živkovića u 19. minutu, da bi na 2:0 povisio Danilo Pantić u 28. Isti igrač je 11 minuta kasnije doneo "orlićima" tri gola prednosti, a konačan rezultat u sudijskoj nadoknadi vremena postavio je Luka Jović.

Srbija će naredni meč u grupi sedam igrati na gostovanju 6. oktobra protiv Makedonije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija