• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.09.2017

22:46

(VIDEO) KVALIFIKACIJE ZA SP: Gruzija odigrala za Srbiju, Vels i dalje u igri, Španci razbili Italiju, na "Maksimiru" potop!

Fudbal

(VIDEO) KVALIFIKACIJE ZA SP: Gruzija odigrala za Srbiju, Vels i dalje u igri, Španci razbili Italiju, na "Maksimiru" potop!

Podeli vest

Irska je na gostovanju u Tbilisiju odigrala samo 1:1 protiv Gruzije i to pred deul sa Srbijom koja je ubedljivo savladala Moldaviju sa 3:0

Irci su dobro započeli ovaj meč. Imali su slobodan udarac usledio je centaršut sa oko petnaestak metara od gola domaćih, Makaridze je istrčao u prazno, što je iskoristio Dafi i poslao loptu u mrežu za 1:0. 

Ovu prednost Irci su zadržali u narednih pola sata, kada su domaći posole lepe akcije pogotkom Kaziašvilija poravnali rezultat na 1:1 koji je ostao do kraja meča. 

 


Takođe, u našoj grupi Vels je dobio Austriju golom rezerviste Vudburna u 74. minutu meča.
Velšani su tako zadržali nadu da mogu do plasmana na Mondijal u Rusiju, ostali su u trci sa Srbijom i Irskom, dok Austrijanci moraju da čekaju neku drugu priliku.


Srbija je prva sa 15 bodova, Irska ima dva boda manje, dok je na 11 poena Vels. 
 


Španija je u G grupi deklasirala Italiju sa 3:0, a posebno je inspirisan u redovima "furije" bio Isko. 
Fudbaler Real Madrida je načeo goste u 14. minutu a prednost svog tima duplirao u 40. minutu. pa se ovim rezultatom otišlo na odmor. Tačku je u 77. stavio Morata.

U drugom meču ove grupe Makedonija je dobila Izrael na gostovanju 1:0 pogotkom Pandeva, dok je Albanija bila bolja od Lihtenštajna sa 2:0 

Španci su prvi na tabeli sa 29 bodova, tri manje imaju Italijani, a Albanci četiri.

Meč između reprezentacija Hrvatske i takozvanog Kosova na stadionu Maksimir u Zagrebu prekinuta je u 27. minutu zbog natopljenog terena. Zbog jake kiše u Zagrebu teren stadiona Maksimir je natopljen vodom i lopta je često zastajala u barama, kojih je bilo na gotovo svim delovima igrališta.

Glavni sudija Stefan Johaneson i delegat utakmice su odlučili da se utakmica ne odigra večeras, a novi termin biće naknadno određen.

U grupi I Ukrajina je na svom ternu sa 2:0 dobila Turke i zadržala prvo mesto na tabeli. Finskoj je u istoj grupi bio je dovoljan jedan pogodak za pobedu protiv Islanda - 1:0.

KVALIFIKACIJE ZA SP

Subota

Grupa D

Srbija - Moldavija 3:0 (2:0)
(Gaćinović 20, Kolarov 30, Mitrović 81)

Gruzija - Irska 1:1 (1:1)
(Kazašvili 34 - Dafi 4)

Vels - Austija 1:0 (0:0)
(Vudburn 74)
 

prinstscreen
printscreen


Grupa I

Finska – Island 1:0 (1:0)
(Ring 8)

Hrvatska – Kosovo prekinuto

Ukrajina – Turska 2:0 (2:0)
(Jarmolenko 18, 42)

prinstscreen


Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17