• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.09.2017

23:40

SKANDAL U ZAGREBU! NAVIJAČI KOSOVA VREĐALI SRBE! Mahali zastavom Velike Albanije, pa pevali Tompsonovu pesmu!

Fudbal

SKANDAL U ZAGREBU! NAVIJAČI KOSOVA VREĐALI SRBE! Mahali zastavom Velike Albanije, pa pevali Tompsonovu pesmu!

Podeli vest

Novi skandal u Zagrebu! Navijači takozvane selekcije Kosova koji su u Zagrebu igrali meč sa Hrvatskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo šetali su sa zastavom Velike Albanije, pevajući "Geni kameni"

Nekoliko sati pred početak utakmice, koja inače nije odigrana zbog potopa, iz Prištine je u Zagreb stigao autobus navijača s Kosova. Na utakmicu su se zaputili i Albanci koji žive u Hrvatskoj.

U jednom trenutku, dok su pijani šetali centrom zagreba, navijači su razvili zastavu Velike Albanije i šetali pevajući Tompsonovu pesmu "Geni kameni". 

Iz Prištine je u Zagreb stigao autobus navijača sa Kosova, na utakmicu su se zaputili i Kosovari koji žive u Hrvatskoj. Pojedini su se dobro zagrejali, pa pijani hodaju sa zastavom Albanije i pevaju Geni kameni - prenosi hrvatski portal Indeks, aludirajući na pesmu kontroverznog Marka Perkovića Tompsona.

Kako Albanci provociraju sa zastavom možete da pogledate OVDE.

Pljusak na Maksimiru, sudac odlučio da se može igrati! >>> JAVLJAMO SE UŽIVO uoči utakmice Hrvatske i Kosova. goo.gl/x4i7Uo Posted by Index Sport on субота 2. септембар 2017.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 6 godina

kako nevide da je i Bog protiv njih.Ne pada kisa bezveze.

grof01

pre 6 godina

Čini mi se da je dragi Bog protiv vas,još od 90ih i strahovitih zločina koje su srbi počinili!Zar ne vidiš da srbija polako tone u provaliju,svakim danom sve dublje i dublje! A vi vjerujet u laži kojim vas filaju vaši mediji iz dana u dan

Nebo

pre 6 godina

Slika govori više od hiljadu reči. Slični se sličnima raduju

asid

pre 6 godina

Našli se braća po zločinima, državljani kvazi država nastalih na pogromu i genocidu!

Gogi

pre 6 godina

Šiptarska bagra, mada je veći problem od pevanja to što Kosovo učestvuje u kvalifikacijama, to što Kosovo ima medjunarodni pozivni broj, to što Kosovo ima državnu granicu sa Srbijim, to što Kosovo ima nazovi predsednika...

Milojica

pre 6 godina

Hoce li se UEFA pozabaviti i kazniti organizatore?\n

Loop

pre 6 godina

E, sad jos moramo da cekamo hoce li Morinu izruciti Srbiji. Javna je tajna da Hrvati oduglovace dok se ne zavrsi ova vazna utakmica za njih. Ako Hrvati dobiju, Morinu nece da izruce. Ako nekim slucajem Kosovo pobedi ili izvuku nereseno, Hrvati ce da izruce Morinu Srbiji. Eto, iako su "braca", Hrvati uvek imaju asa u rukavu da rade za svoj interes. Aman, da se ugledamo na njih, ne volim ih, ali...

Cajac

pre 6 godina

A vide ti njihove tramvaje,ko Space shuttle za ove naše kante!

Sanja

pre 6 godina

Kosovari ne postoje.Izmisljena drzava i nacija. Kako novinari iz Srbiji nemaju minimalno Znanje I upotrebljavju nepostojece termine I plasiraju citaocima koji ih nesvesno usvajaju ?

Oklic

pre 6 godina

Sastali su se dve bolesne nacije. Nadam se da ce se UEFA ukljuciti i kazniti novcanom kaznom Reprezentaciju Hrvatsku i Kosova ! Nemogu oni bez nas SRBA.\n

Sale

pre 6 godina

Sve cenje, od crnjega! A mi, kao gest dobre volje, zbog brace Bitici pohapsili pola Srbije. Zato nam se, sada, tako i vraca.

Amater

pre 6 godina

STA JE TU SKANDAL, KADA JE SIPTAR I HRVAT VOLEO SRBINA A I OBRATNO.

gagi

pre 6 godina

a gde je prosao taj autobus na putu prema zagrebu sa kosova. ?, pa neka... \n

izr mosad

pre 6 godina

pa valda ste hteli srbsku zastavu da vijore ili srbske pene da pevaju e taj film nikada necete videti ZASTAVA VELIKE ALBANIJE uvek ce se vijati ovim prostorima i to sa Hrvatskom zastavom

Jure

pre 6 godina

Samo smi mu genocidaši. Hrvati su zločinci, a šiptari? Siptari dobise drzavu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija