• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.09.2017

09:38

(FOTO) KOLIKO JE BODOVA DOVOLJNO SRBIJI? Pogledajte raspored do kraja kvalifikacija za SP!

Fudbal

(FOTO) KOLIKO JE BODOVA DOVOLJNO SRBIJI? Pogledajte raspored do kraja kvalifikacija za SP!

Podeli vest

Ostala su još tri kola do kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a reprezentacija Srbije je i dalje prva u grupi D i to sada sa dva boda više od prvog pratioca Republike Irske

 

 

Upravo bi duel ove dve reprezentacije u utorak uveče u Dablinu mogao da odredi finiš trke. Ukoliko naši "orlovi" dobiju utakmicu, bili bi maltene jednom nogom već u Rusiji!

Sa tri kola do kraja mnogo je kalkulacija još u opticaju, mada i Velšani polako dižu ruke od prvog mesta.

- Ostale su još tri utakmice, pa ako ne možemo da uhvatimo Srbiju na prvoj poziciji, onda moramo Irsku koja je na drugoj - poručio je u subotu uveče selektor Velsa Kris Kolmen.

Ako se pobeda nad Gruzijom u poslednjem kolu u Beogradu podrazumeva, čini se da bi Srbiji četiri boda iz naredne dve utakmice, na gostovanjima u Irskoj i Austriji, bila dovoljna za prvo mesto. 

Pogledajte raspored:

GRUPA D

Kvalifikacije za SP

5. septembar
Austrija - Gruzija
R. Irska - Srbija
Moldavija - Vels

6. oktobar
Austrija - Srbija
Gruzija - Vels
R. Irska - Moldavija

9. oktobar
Vels - R. Irska
Srbija - Gruzija
Moldavija - Austrija

Tabela:

prinstscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
u magnovenju

pre 6 godina

Ma kakvo prvo mesto, drugo mesto je premija ali pitanje je koliko je to bitno.U svakom slučaju od plasmana nema ništa.

u magnovenju

pre 6 godina

Videces za nekoliko dana. Tada igramo sa Irskom. Seti se tada ovog teksta.

Igor

pre 6 godina

Nama je dovoljno da igramo protiv Irske i Austrije po nereseno i da pobedimo Gruziju i prvi smo.

koki

pre 6 godina

Nista jos nije gotovo. Vrlo lako mozemo da ispadnemo. Cak i Austrija moze da nas prestigne sa 3 pobede, ako izgubimo u Irskoj, Austriji i kiksiramo protiv Gruzina. Vels moze bez problema do 20 poena. Irska sa 2 pobede do 19. Nama su potrebne 2 pobede za plasman dalje.

dule

pre 6 godina

ma kakve kalkulacije - kad god se kalkulisalo nikad nista nije bilo. svih devet bodova osvojiti i kraj price, e to je prava kalkulacija\n

kiza

pre 6 godina

Nereseno sa Irskom i putujemo. A ovim babama vracarama zelim laku noc. U trenutku kada se Srbija resila Toleta, resila je svoj najveci problem

Djole

pre 6 godina

Ovaj put, imamo stvarno odlične šanse!Ove neverne Tome su apsolutno smešne,niti volim i poštujem Muslina,niti mislim da imamo ozbiljnu ekipu ali ostali su znatno lošiji od nas!Ukoliko se plasiramo super,ukoliko ne,nema potrebe nervirati se,ionako nas nigde nema!Muslin je najobičnija kukavica,ma koliko mi mislili da je pravo rešenje za naš tim!Da je zveknuo dubok rez i podmladio ekipu,zahvalio se Kolarovu,Ivanoviću i ostalim matorim davežima,koji pojma nemaju gde im je mesto,nego su svi golgeteri i organizatori,pa ajde! No on je ista Šabančina kao i njegovi predhodnici ali sa malo više sreće!!

miki

pre 6 godina

Na kraju cemo biti treci u grupi jer imamo daleko naj tezi raspored.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija