• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vestionline

03.09.2017

15:15

CRNOGORCI KRADU SERGEJA? Srbija bi mogla da ostane bez zlatnog "orlića"!

Fudbal

CRNOGORCI KRADU SERGEJA? Srbija bi mogla da ostane bez zlatnog "orlića"!

Podeli vest

Kao bomba je odjeknula vest da bi Sergej Milinković-Savić, fudbaler Lacija za koga je Juventus ovog leta nudio 70 miliona evra, mogao bi da zaigra za reprezentaciju Crne Gore!

Kako pišu Vestinline, mladog igrača nebesko-plavih bi Ljubiša Tumbaković rado vodeo u nacionalnoj selekciji Crne Gore. Navodno su već uspostavljeni kontakti sa menadžerom Matejom Kežmanom, a poznato je da fudbaler Lacija nije u planovima selektora Srbije Slavoljuba Muslina.

Selektor Srbije Slavoljub Muslin u više navrata je rekao da se Milinković-Savić ne uklapa u njegov sistem igre, što ne znači da ga neće zvati kada bude mislio da je potreban. 

Podsećanja radi, sa omladinskom reprezentacijom Srbije Milinković-Savić je osvojio Mundijalito na Novom Zelandu pre dve godine.Nema sumnje da bi odlazak Sergeja Milinković - Savića u redove Crne Gore bio veliki gubitak za Srbiju, ali je malo verovatno da će ljudi iz našeg fudbalskog saveza nešto tako dozvoliti. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 6 godina

onaj kome je Srbija u srcu nikada nece promeniti drzavu.....svako treba da saceka svoj red.....

okle

pre 6 godina

A STA TI MISLIS TAKAV FUDBALER KOJI IMA CENU KOD ITALIJANA JUVENTUSA LACIJA A NE IGRA ZA SVOJU MATICNU DRZAVU DA JE TO U REDU.....................MUSLIN NIJE SELEKTOR EXSTRA KLASE KAO MURINJO, WENGER.JEDNOGA DAN CE SE STIDETI OVOG MOMKA GARANTUJEM ZATO STO MOMAK NIJE U SEMI MENADZERIMA KOJI SASTAVLJAJU TIM MUSLINU.........................MALI IZDRZI SVE PRAVDA CE POBEDITI....VOLI VAS MKD

Nebojsa

pre 6 godina

Kada nece Muslin da ga zove onda to nije kradja. I treba da igra za CG kada imamo idiote koji vode reprezentaciju\n

grof01

pre 6 godina

Kako "kradu" kad je čovjek crnogorac a ne srbin???!!!Dosad je bio "ukraden" a sada se vraća kući!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija