• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

03.09.2017

16:03

SERGEJ I DALJE ČEKA MUSLINOV POZIV! Kežman: Ima samo jednu državu, neće igrati za Crnu Goru!

Fudbal

SERGEJ I DALJE ČEKA MUSLINOV POZIV! Kežman: Ima samo jednu državu, neće igrati za Crnu Goru!

Podeli vest

Menadžer srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića Savića Mateja Kežman je u izjavi za Informer demantovao da će vezista Lacija obući dres Crne Gore

Pravo niotkuda bomba - Sergej će igrati za reprezentaciju Crne Gore! Veziste Lacija ponovo nije bilo na spisku selektora Srbije Slavoljuba Muslina, pa se pojavila informacija da bi sjajni igrač sredine terena mogao da obuče dres komšija.

Međutim menadžer srpskog fudbalera Mateja Kežman je demantovao da će Milinković-Savić obući dres "đetića".

- Gluposti su da će Sergej igrati za Crnu Goru. On je momak koji ima samo jednu državu i jednu reprezentaciju, a to je Srbija. Njegov san i njegova želja je da igra za Srbiju, kao što to želi i sedam miliona Srba. On je dečko na mestu, uvek se odazivao u mladu reprezentaciju. Čak i da me jeste zvala Crna Gora u vezi sa Sergejom, suludo je pričati o tome za koga Sergej želi da igra - rekao je Kežman za Informer i dodao:

- Već je dokazao koliki je patriota, odazivao se na svaki poziv u mladu reprezentaciju. Momak je pravi, ne vidim nijedan problem, osim taj što ga selektor Slavoljub Muslin ne zove u reprezentaciju. A nadam se da će se i to rešiti. On ima samo jednu državu - zaključio je Kežman.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
okle

pre 6 godina

MOMAK IMA KVALITET DA BI BIO POZVAN U REPREZENTACIJI...GOSPODINE SELEKTORE PUSTITE INAT PRINCIP NOVAC ILI BILO STA DRUGO NE POZVATI TAKVOG IGRACA DA IGRA ZA REPREZENTACIJU JEDNOGA DANA BICE VAS STID ZBOG TOGA .....TO JE ISTO KAD RONALDO NE BI BIO POZVAN DA IGRA ZA REPREZENTACIJU PORTUGALIJE.....ZALOSNO JE ZBOG VASEG EGA GOSPODINE SELEKTORE NE OMALAZAVAM VASE KVALITETE..................VOLI VAS NAVIJAC IZ MKD

BOKI

pre 6 godina

STETA STVARNO STETA TAKAV SPORTISTA KOJEG CENI CELA EVROPA A MI SAMI I SELEKTOR GA NE CENIMO......MALI SAMO HRABRO SA TVOJIM PONOSOM BICES LEGENDA NE SAMO SRPSKOG NEGO I EXS YU FUDBALOM........IZDRZI SVE BI CES LEGENDA U SPORTU MORAS PROCI TAKAV PUT

facy

pre 6 godina

ne da ga neceni selektor vec samo 11 igraca idu na teren....pa zvace ga sigurno u narednim susretima,videcete...i ja bih voleo da odma zaigra...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija