• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

04.09.2017

18:29

SRPSKI NOVINARI SPASILI MATIĆA! Nemanja se izgubio i zamalo zakasnio na konferenciju i trening!

Fudbal

SRPSKI NOVINARI SPASILI MATIĆA! Nemanja se izgubio i zamalo zakasnio na konferenciju i trening!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nemanja Matić bi debelo zakasnio na konferenciju za medije, a verovatno i na poslednji trening pred utakmicu, da mu nisu pomogli novinari iz Srbije

Naime, organizator je poslao fudbalera Mančester junajteda na pogrešan ulaz na stadion, gde stjuarti nisu dopustili našem reprezentativcu da uđe na stadion.

"Aviva" stadion je specifično građen, pa ispod jedne tribine prolaze tramvajske sine i da bi se od zvaničnog ulaza stiglo do kapije na kojoj su očekivali Matića potrebno je da se obiđe bukvalno ceo jedan stambeni blok.

Srećom, novinari iz Srbije primetili su da su Matić i komesar za bezbednost Petrić ostavljeni da se sami snalaze, pa su im pomogli i odvezeli ih na konferenciju.

- Organizacija je vrhunska, nema šta - ironično i uz osmeh rekao je Matić, a onda je dodao:

- Pa vi imate bolji autobus od našeg.

Igrač Mančestera ispričao je i anegdotu da je iz hotela do stadiona dosao taksijem, ali kad je taksisti rekao da vozi do "Aviva" stadiona ovaj je upitao "gde je to".

- Čovek nikad nije bio na stadionu, nije znao gde treba da ide, jedva smo se snašli - završio je Matić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17