• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

05.09.2017

20:44

(FOTO) IRCI PROVOCIRAJU ALBANSKOM ZASTAVOM! Evo kako je jedan navijač krenuo na meč sa Srbijom!

Fudbal

(FOTO) IRCI PROVOCIRAJU ALBANSKOM ZASTAVOM! Evo kako je jedan navijač krenuo na meč sa Srbijom!

Podeli vest

Irska i Srbija igraju možda i odlučujući meč u kvalifikacijama za Mundijal, a domaći navijači pokušali su da isprovociraju naše fudbalere pre utakmice

Na ulicama Dablina nekoliko sati pre meča zabeležen je zanimljiv  detalj. Jedan navijač Irske ogrnut zastavom Albanije krenuo je na utakmicu između Srbije i domaćina.

Nema sumnje da se radi o provokaciji, i da je momak upoznat sa istorijom našeg i albanskog naroda. Ali, bez obzira na njegov plan da izbaci iz takta naše igrače, Matić i ostatak društva fokusirani su isključivo na meč, pobedu i plasman na Mudnijal.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teo

pre 6 godina

To nije provokacija, možda Irac ustvari navija za Srbiju, ali pošto su i naši dresovi crveni, a nadimak Orlovi, malo je pobrkao lončiće. Apsurd je da imamo ista obeležja kao Albanci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija