• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.T.

06.09.2017

15:46

MUSLINU 300.000 EVRA! Selektoru sledi premija ako odvede Srbiju na Svetsko prvenstvo!

Fudbal

MUSLINU 300.000 EVRA! Selektoru sledi premija ako odvede Srbiju na Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

Selektor Srbije Slavoljub Muslin zaradiće dodatnih 300.000 evra ukoliko se "orlovi" plasiraju na Mundijal

Kad su Muslin i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza potpisivali ugovor po kojem iskusni trener dobija 20.000 evra mesečno (480.000 za dve godine), dodata je i klauzula da će nekadašnjem treneru Crvene zvezde biti isplaćena premija u slučaju da odvede nacionalni tim u Rusiju.

Zasad nije poznato koliko će iznositi premije fudbalera i na koji način će biti podeljene. Prethodni put, na SP 2010, naši igrači su dobili 40 odsto novca od nagrade FIFA.

Srbija je pobedom nad Irskom u Dablinu (1:0) došla nadomak plasmana na Mundijal, a u dva preostala meča u kvalifikacijama, protiv Austrije i Gruzije, potrebna su "orlovima tri boda, pa da i matematički overe odlazak na Svetsko prvenstvo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nesa

pre 6 godina

O cemu ti bre covece pricas. Dali si ikad video 20.000 evra, a on ih mesecno prima. Znas li koliko je 300.000 evra. Za koliko ti radis i mozes da ih zaradis. Ma ovo sve treba razterati. A meni od penzije uzimaju i umanjuju je. Neverovatno. I jos ima nekog da kaze da su zaradili. Ne znate vi sta znaci zaradjivanje.

acaFaca

pre 6 godina

Neso zamolio bih vas da se sklonite sa ovih vesri i komentara. Raspitajte se kolike su premije i bonusi za odlazak na SP. Pa onda komentarisite nesto. Poyy imate ritmicku gimnastiku i sah. Mozda se u to bolje razumete.

Primer

pre 6 godina

20 000 evra mesecno? Odakle tolike pare? Kokeza potpisao... Cije su to pare? Koliko tek ti sto daju, imaju za sebe? Ko vise daje, a manje ostavlja sebi? Koji to vrhunski strucnjak u Srbiji, kardio, neurohirurg, elektro strucnjak,... Koji ima radnih sati kao selektor, a i ovi iz FSS, zaradjuju toliko novaca? Dok narod u Srbiji, grca u dugovima, nema 'leba da jede, bori se da se leci, sebe, nekoga iz porodice, tamo neki, od kojih zavisi Srbija, primaju i raspore?uju neki novac. Molim javnu debatu i komentare?n

Rade

pre 6 godina

Cela Srbija ne košta 300 000 plus plate grupa naša jadna i bedna zašto se svi ne odreknu za neku bolnicu jel' i trener i igrači su dovoljno bogati ineka jednom pokažu da vole Srbiju

zoran

pre 6 godina

I odemo tamo i svi redom nas isprase.Onda mu oduzeti sve.

Car

pre 6 godina

A ja glup i naivan mislio sam da je to cast i privilegija biti trener drzavnog tima. 480.000 hiljada evra je veca plata nego sto Tramp predsednik Amerike ima za godinu dana i to dosta vise.Od tih para da se renoviraju sve skole i vrtici u Srbiji.Uzas !

aero

pre 6 godina

ne pricaj gluposti, nadji brate bar jednu zemlju, eto jednu jedinu zemlju na svetu u kojoj selektor fudbalske reprezentacije radi za dzabe ili za neku smesnu cifru. kvalitet kosta, a kako srpska nacija voli fudbal onda neka se coveku i posteno plati. ja ne volim i ne pratim fudbal ali ja sam u manjini i postujem to sto vecini taj plasman na mundijal puno znaci.

REALKO

pre 6 godina

ZASLUŽIO JE SVAKI EVRO.MALO JE PRIČAO A MNOGO URADIO.SVAKA ČAST MUSLINU,DA BOG DA ZASLUŽIO POSLE PRVENSTVA U RUSIJI JOŠ MILION EVRA.ISTI VAŽI I ZA IGRAČE.

Maks

pre 6 godina

Ja ne razumem neke ljude i neke komentare Znaci kvalifikovali se i savez dobio 10 000 000 naravno da treba da daju igracima i selektoru premije ne vidim nista loše.Recimo da se nisu kvalifikovali ne bi dobili 10 000 000 i ne bi nikom bilo premija.Ne vidim nikakav problem.FIFA svima isto daje za kvalifikovanje i Shvabama i Englezima i nama bez obzira koliko je država i narod bogati ili siromašni a to što je nama sama pomisao na 10 000 000 je nepojmljiva i to sto smo siromašni nema nikakve veze sa ovim.Dobili 10 000 000 selektoru dali 300 000 to je znači 3% Mnogo????

TakoKo

pre 6 godina

Sad mnogi misle da su to pare građana Srbije, ali misle tako jer o fudbalu blage veze nemaju. Te pare se na račun saveza slivaju iz fondova FIFE i UEFE i to na mnogo načina. Inače te pare su prljave da prljavije ne mogu biti i radi se o belosvetskom kapitalistickom mafijašluku u najgorem obliku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija