• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2017

09:40

OVO JOŠ NISMO ČULI OD FEDERERA: Nisam frustriran! Bolje je što sam ispao, Delpo je bio bolji!

Fudbal

OVO JOŠ NISMO ČULI OD FEDERERA: Nisam frustriran! Bolje je što sam ispao, Delpo je bio bolji!

Podeli vest

Huan Martin del Potro eliminisao je Rodžera Federera (3:1) sa ju Es opena i sprečio njegov duel sa Rafaelom Nadalom u polufinalu grend slema

Argentinac je ovom pobedom upisao šesti trijumf protiv Federera u 22 međusobna susreta. 
Federer se složio da je Del Potro zaslužio pobedu i istakao da uopšte nije razmišljao o eventualnom polufinalu protiv Nadala.

Bolji igrač je pobedio. Moja trenutna forma nije dovoljna da se osvoji ovaj turnir. Bolje je što sam ispao jer će neko drugi imati priliku da odigra dobro - priznao je Federer. 

Švajcarac kaže da nije mnogo razmišljao o budućim protivnicima jer je, zbog povrede leđa, išao korak po korak. 

- Nisam razmišljao o polufinalu, vi ste.  Nisam frustriran zbog poraza. Ceo turnir je bio težak za mene. Razmišljao sam samo o onome što se događalo večeras. Glava mi nije čak ni lutala tokom meča. Mnogo sam se mučio do ovog duela da bih previše razmišljao unapred. Na neki način sam i srećan što sam stigao do četvrtfinala i nisam razočaran jer sam igrao dobro tokom godine. Danas sam naleteo na momka koji je bio bolji - kazao je Rodžer. 

U drugom polufinalu Otvorenog prvenstva SAD sastaće se Južnoafrikanac Kevin Anderson i Španac Pablo Karenjo Busta.


KRALJ DELPO POSLAO RODŽERA KUĆI! Argentinac sprečio teniski klasik u Njujorku! Nadal, čuvaj se!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija