• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2017

21:21

LUDI IRAC IMA VIŠE SREĆE NEGO PAMETI! Uložio da Irska osvaja Mundijal i - DOBIO!

Fudbal

LUDI IRAC IMA VIŠE SREĆE NEGO PAMETI! Uložio da Irska osvaja Mundijal i - DOBIO!

Podeli vest

Jedan navijač fudbalske reprezentacije Irske ni kriv ni dužan dobio je 450 evra, iako njegov tiket nije ni u najavi bio dobitan

Jedna od najpoznatijih svetski kladionica Pedi Pauer (Paddy Power), inače osnovana u Irskoj, oduševljena entuzijazmom navijača, odlučila je da mu isplati tiket.

Naime, jedan Irac je posle poraza ove selekcije od Srbije uplatio "singl", da će puleni Martina O'Nila osvojiti Svetsko prvenstvo u Rusiji!

Kvota na to bila je 150, on je uložio tri evra, a kladionica mu je isplatila 450 evra! Ostrvski mediji prenose da su u ovoj kladionici bili oduševljeni entuzijazmom navijača, da su odlučili da ga nagrade.

- Optimizam u zemlji očigledno nije na visokom nivou posle poraza od Srbije, ali ne možemo da se ne divimo ovom čoveku. Ne bi bilo pošteno da ne bude nagrađen - saopšteno je iz kladionice.

Inače, Ircima su posle poraza od Srbije znatno opale šanse da se plasiraju na Mundijal. Oni sa Velsom dele drugu poziciju i upravo će se sa "zmajevima" najverovatnije boriti za mesto koje vodi u baraž.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija