• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

08.09.2017

07:00

SVETSKE KLADIONICE VERUJU U "ORLOVE"! Srbija 15. favorit za osvajanje Mundijala!

Fudbal

SVETSKE KLADIONICE VERUJU U "ORLOVE"! Srbija 15. favorit za osvajanje Mundijala!

Podeli vest

Kvota da će Srbija osvojiti Svetsko prvenstvo u Rusiji kreće se od 67 do 201, a u većini kladionica je na 15. mestu favorita, iza ekipa poput Nemačke, Brazila, Francuske, Španije, Engleske...

Svetske kladionice vide fudbalsku reprezentaciju Srbije kao 15. favorita za osvajanje Svetskog prvenstva u Rusiji 2018! Reč je o preliminarnim kvotama na osnovu dosadašnjih rezultata u kvalifikacijama za Mundijal!

"Orlovi" su posle pobede nad Republikom Irskom u utorak (1:0) već viđeni kao učesnici šampionata sveta, iako im je u preostale dve utakmice protiv Austrije u Beču (6. oktobar) i Gruzije u Beogradu (10. oktobar) potreban još jedan trijumf.

Korak po korak
Rano je još da pričamo o šansama na Mundijalu, imamo još dve utakmice u kvalifikacijama
Mijat Gaćinović, fudbaler Srbije

Holanđani ispred

Kvota da će Srbija pokoriti planetu kreće se od 67 u američkoj kladionici "Bet viktori", do 201 u britanskoj kladionici "888 sport". U oba slučaja Srbija je na 15. mestu iza reprezentacija kao što su Nemačka, Brazil, Francuska, Španija, Engleska, Portugal...

Zanimljivo je da veće šanse od "orlova" trenutno imaju i Holandija, koja se skoro sigurno neće plasirati na SP, Argentina, čiji je odlazak u Rusiju pod velikim znakom pitanja, zatim Hrvatska, koja će vrlo verovatno morati u baraž, pa i domaćin Rusija, čiji rezultati nimalo ne obećavaju uspeh na Mundijalu.

 

Mladi Mijat Gaćinović, koji je u dva nastupa za reprezentaciju postigao dva gola i upisao asistenciju, smatra da je prerano govoriti o šansama Srbije na Mundijalu i da su bukmejkeri požurili.

- Pred nama su još dve utakmice, protiv Austrije i Gruzije, tako da kvalifikacije nisu gotove i mi još nismo sigurno u Rusiji. Jesmo pokazali da smo najjača ekipa u grupi i želimo da već u Beču protiv Austrije overimo plasman na Mundijal. Međutim, dok se to ne dogodi, zaista bi bilo neozbiljno da govorim o šansama na Mundijalu. Tek bi trebalo da vidimo ko će se sve tamo naći, kakve će biti grupe, ma mnogo toga je pred nama - kaže Gaćinović.

Izbeći Nemce

Srbija sigurno neće biti nosilac grupe ako se plasira u Rusiju, što znači da će dobiti barem jednog velikog favorita, a fudbaler Ajntrahta Mijat Gaćinović priželjkuje da to ne bude Nemačka.

- Mi se još nismo kvalifikovali na Svetsko prvenstvo, pa je prerano da pričam o potencijalnim rivalima. Međutim, ako odemo u Rusiju, onda bih svakako voleo da izbegnemo Nemce, jer su mnogo jaki i uvek su favoriti za osvajanje. Znam da nismo izgubili od njih 1998. u Francuskoj (2:2) i da smo ih pobedili 2010. u Južnoj Africi 2010. (1:0), ali svakako bih voleo da ih zaobiđemo - kaže Gaćinović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija