• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.09.2017

14:49

(VIDEO) RONALDOV SNIMAK ŠOKIRAO REAL! Kristijano priznao da želi u Englesku!

Fudbal

(VIDEO) RONALDOV SNIMAK ŠOKIRAO REAL! Kristijano priznao da želi u Englesku!

Podeli vest

Najbolji fudbaler Real Madrida i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo priznao je na suđenju za utaju poreza da želi da se vrati u Englesku

Napadač Real Madrida tereti se da je utajio 14,7 miliona evra poreza, zbog čega je postojala mogućnost da u letnjem prelaznom roku napusti "Kraljevski klub".

Portugalac je bio na meti Pari Sen Žermena i bivšeg kluba Mančester junajteda, ali je odlučio da ostane u klubu.

Međutim, istraga koja je u toku, kao i suspenzija od pet utakmica zbog guranja sudije u Superkupu Španije, uticala je da ponovo počne da se koleba. 

- Nikada nisam imao problema u Engleskoj, zbog čega želim da se vratim tamo - rekao je Ronaldo na suđenju, što se vidi na video snimku koji se pojavio.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija