• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.09.2017

20:00

SUPERLIGA, 9. KOLO: Minimalac Voše, Radnički ne staje, porazi Čukaričkog i Napretka!

Fudbal

SUPERLIGA, 9. KOLO: Minimalac Voše, Radnički ne staje, porazi Čukaričkog i Napretka!

Podeli vest

U devetom kolu Superlige Srbije Čukarički je poražen na Banovom brdu od Radnika 2:1, dok je Radnički sa 1:0 dobio Borac

"Brđanima" je ovo bio prvi poraz posle tri meča, dok je ekipa iz Surdulice vezala drugi trijumf. Gosti su poveli autogolom posle 13 minuta meča, a u finišu poluvremena su duplirali prednost. Domaćin je do kraja uspeo samo da smanji rezultat na 2:1.

Radnički iz Niša upisao je peti trijumf ove sezone. U Nišu je pao Borac, a jedini pogodak postigao je Miladinović i to u drugom minutu utakmice. Čačanima je ovo inače bio sedmi poraz uz sezoni, a sa lošim rezultatima nastavile su "zebre" posle remija u prošlom kolu, jedinog boda koji su osvojili ove sezone.

Napredak je poražen od Voždovca sa 2:1. Poveli su "zmajevi" pogotkom Lukovića, sredinom poluvremena su "čarapani" poravnali golom Sekidikua u 59. minutu meča. Međutim, osam minuta pre kraja meča gosti iz Beograda su ipak stigli do trijumfa i tri boda - 2:1.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su na svom terenu u Novom Sadu Mačvu sa 1:0, u utakmici devetog kola Super lige Srbije i popeli se na drugo mesto na tabeli. Jedini gol postigao je Nemanja Subotić u 63. minutu.

Vojvodina je prekinula niz od dve utakmice bez pobede i sa ukupno šest trijumfa zauzima drugo mesto na tabeli sa 19 bodova, koliko ima i prvoplasirana Crvena zvezda, s tim što novosadski tim ima dve utakmice više. 

Fudbaleri Mladosti pobedili su u Lučanima Javor sa 3:0 i ostvarili treću pobedu u prvenstvu. Domaći su poveli u 45. minutu golom Aleksandra Pejovića, vodjstvo je udvostručio Bogdan Milošević u 54, a konačan rezultat postavio je Miloš Trifunović u 69. minutu.

Mladost je deveta na tabeli sa 11 bodova, a Javor, koji je pretpreo sedmi poraz u prvenstvu, zauzima pretposlednje 15. mesto sa četiri boda.

Fudbaleri Rada odigrali su 0:0 u Beogradu protiv Bačke, a obe ekipe su bez pobede u poslednje tri utakmice. Rad je 13. na tabeli sa osam bodova, a Bačka ima dva boda manje na 14. mestu.
 


SUPERLIGA


9. kolo

Sreda

Čukarički - Radnik 1:2 (0:2)
(Puškarić 77 - Kopitović 12, Mićić 42)

Napredak - Voždovac 1:2 (0:1)
(Sekidika 59 - Luković 28, 82)

Radnički Niš - Borac 1:0 (1:0)
(Miladinović 2)

Mladost - Javor 3:0 (1:0)
(Pejović 45, Milošević 54, Trifunović 69 )

Rad - Bačka 0:0

Vojvodina - Mačva 1:0 (0:0)
(Subotić 63)

Odloženo

Crvena zvezda - Spartak 25. oktobar
Zemun - Partizan 25. oktobar

printscreen



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17