• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2017

23:39

(VIDEO) LIGA EVROPE: Arsenal sprečio iznenađenje, rešetali Sosijedad, Nica i Zenit, pogodio i Ivanović!

Fudbal

(VIDEO) LIGA EVROPE: Arsenal sprečio iznenađenje, rešetali Sosijedad, Nica i Zenit, pogodio i Ivanović!

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala pobedili su posle preokreta u Londonu Keln sa 3:1, u utakmici prvog kola Grupe H u Ligi Evrope

Utakmica je počela sa sat vremena zakašnjenja iz bezbednosnih razloga, pošto je u London doputovao veliki broj nemačkih navijača koji nisu imali ulaznice za meč. 

Gosti su poveli preko Kordobe u 9. minutu kada je Ospina očajno ispucao loptu i omogućio lob sa gotovo 40 metara. Ali, na vreme su se probudile tobdžije. Sead Kolašinac je u igru ušao na poluvremenu a u poravbao rezultat u 49. minutu,  dok je potpuni preokret napravio Aleksis Sančez u 67. minutu. 

U ekipi Kelna od 35. minuta na terenu je bio i Miloš Jojić pošto je zamenio povređenog Jonasa Hektora.
 

Fudbaleri Lacija pobedili su Vitese na gostovanju sa 3:2 u izuzetno zanimljivom meču u okviru grupe K. Domaći tim je dva puta vodio, ali su Rimljani oba puta uspeli da se vrate, a odlučujući pogodak postigao je Murđa u 75. minutu .Prethodno su strelci za Vitese bili Tim Matavž i Brajan Linsen, dok su na drugoj strani pogađali Parolo i Imobile.

Sergej Milinković Savić u ekipi Lacija je igrao od 62. minuta.

Ubedljiv trijumf upisao je i Sosijedad, koji je na "Anoeti“ pobedio Rozenborg sa 4:0. Dijego Ljorente bio je dvostruki strelac za tim iz San Sebastijana, David Surutusa je postigao jedan gol, dok je domaćine augolom častio Jorgen Skjelvik.

Sigurna je bila i Steaua, koja je sa 3:0 pobedila Viktoriju Plzenj. Dva gola za rumunski klub postigao je Konstantin Budesku,  a Denis Albec je postavio konačan rezultat u 73. minutu.

Hapoel Ber Ševa je u istoj grupi (G) na svom terenu slavio protiv Lugana sa 2:1.  Dan Ajnbinder je doveo Izraelce u vođstvo u drugom minutu, da bi Šir Cedek iz penala povisio na 2:0, a potom je postigao i autogol koji nije koštao trijumfa njegov tim.

U grupi J, Estersunds je pobedio Zorju na gostovanju sa 2:0, a oba gola postignuta su u drugom poluvremenu. Strelci su bili Saman Godos i Alhaji Gero. Drugi duel, između Herte i Atletik Bilbaa, završen je bez golova.

U grupi I Olimpik iz Marseja pobedio je Konjaspor sa 1:0, golom Adila Ramija u 48. minutu, a Vitorija Gimareš i Salcburg igrali 1:1. Pedrao je doveo domaći tim u vođstvo u 25. minutu, da bi Valon Beriša doneo izjednačenje šampionu Austrije u poslednjem minutu prvog poluvremena.

 

LIGA EVROPE

1. kolo

G grupa

FCSB - Plzen 3:0 (2:0)
(Budesku 21pen, 44, Alibek 72)

Hapoel Ber Ševa - Lugano 2:1 (1:0)
(Ajbinder 2, Cedek 60pen - Cedek 67ag)

H grupa
Crvena zvezda - BATE Borisov 1:1 (0:0)
(Radonjić 54 - Signevičć 72)

Arsenal - Keln 3:1 (0:1)
(Kolašinac 49, Sančez 67,Belerin 82  - Kordoba 9)

I grupa
Marselj - Konja 1:0 (0:0)
(Rami 48)

Gimaraeš - Salcburg 1:1 (1:1)
(Pedrao 25 - Dabur 45)

J grupa 
Herta - Bilbao 0:0

Zorja - Ostersund 0:2 (0:0)
(Godos 50, Gero 90+4)

 K grupa
Vitese - Lacio 2:3 (1:0)
(Matavž 33, Linsen 57 - Parolo 51, Imobile 67, Murđa 75)

Zulte Varegem - Nica 1:5 (0:3)
(Iseka 46 - Plea 16, 20, Dante 28, San Maksiman 69, Baloteli 74)

L grupa
Vardar - Zenit 0:5 (0:3)
(Kokorin 6, 21, Dzjuba 39, Ivanović 66, Rigoni 88)

Sosijedad - Rozenborg 4:0 (3:0)
(Ljorente 9, 77, Zurutuza 10, Skjelvik 41ag)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija