• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.09.2017

17:53

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Aguero melje sve pred sobom, Liverpulu samo bod na "Enfildu"!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Aguero melje sve pred sobom, Liverpulu samo bod na "Enfildu"!

Podeli vest

Mančester siti deklasirao je Votford u šestom kolu Premijer lige sa 6:0, dok je kiksnuo Liverpul, "redsi" su odigrali 1:1 na "Enfildu" sa Barnlijem

Pobednik meča između Votforda i Sitija bio je poznat posle 45 minuta igre kada su "građani" golovima Aguera i Žezusa vodili sa 3:0.

Argentinac nije stajao ni tokom drugog poluvremena, pa je meč završio sa tri gola i jednom asistencijom. U strelce su se još upisali pored Žezura, Otamendi i i Sterling sa bele tačke, dok je Silva imao dve asistencije.

Liverpul nije uspeo na svom terenu da dobije Barnli, čak je morao da juri prednost rivala, koji je poveo u 27. minutu. Klopovi puleni su preko Salaha izjednačili samo tri minuta kasnije ali tokom drugog poluvremena nisu uspeli da preokrenu rezultat, pa je ostalo 1:1. 

Njukasl je nastavio sa dobrim partijama. "Svrake" su  savladale  Stouk na "Sent Džejms Parku" sa 2:1 i tako upisale treću pobedu u nizu.

Poveo je Njukasl golom Atsua u 19. minutu, sa minimalnom prednošću otišao na veliki odmor, onda je u 57. minutu  Šaćiri poravanao rezultat na 1:1 posle. Ipak deset minuta kasnije, junak pobede nad Svonsijem u prošlom kolu, Lasceles, ponovo postiže pobedonosni gol.

Aleksandar Mitrović je suspendovan pa nije ni bio u konkurenciji za meč.

PREMIJER LIGA

5. kolo


Subota

Kristal Palas - Sautempton 0:1 (0:1)
(Dejvis 6)

Liverpul - Barnli 1:1(1:1)
(Salah 30 -  Arfild 27)

Njukasl - Stouk 2:1 (1:0)
(Atsu 19, Lasceles 68 - Šaćiri 57)

Votford - Mančester siti 0:5 (0:3)
(Aguero 28, 31, 81, Žezus 37, Otamendi 63,Sterling 88pen )

VBA - Vest Hem 0:0

Hadersfild - Lester 1:1 (0:0)
(Dpotr 46 - Vardi 50pen)

Totenhem - Svonsi 0:0

Nedelja

Čelsi - Arsenal 14.30
Mančester junajted - Everton 17.00

Petak

Bormut - Brajton 2:1 (0:0)
(Sarmen 67, Defo 73 - Marč 55)

printscreen



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija