• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.09.2017

12:42

MUSLIN OBEĆAO: Probaćemo već u Beču da se plasiramo na Mundijal!

Fudbal

MUSLIN OBEĆAO: Probaćemo već u Beču da se plasiramo na Mundijal!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je danas da je svestan euforije zbog skoro izvesnog plasmana na Mundijal, ali da neće biti ni najmanjeg opuštanja u ekipi sve dok se i zvanično ne obezbedi put u Rusiju

- Napravila se atmosfera da smo vec na SP, ali moramo da uradimo sve odgovorno kao i do sada. Prva utakmica je uvek najvažnija, ide nam Austrija, razgovarao sam sa igračima, znamo da plasman još nije obezbeđen. Dugo sam u fudbalu, neki su imali i lakši raspored pa nisu uspeli. Pokušaćemo sve da završimo u Austriji, verujem u tim, ali ako i ne uspemo, imamo popravni i verujem da bismo u tom slučaju uspeli da pobedimo Gruziju u Beogradu i obezbedimo plasman na Mundijal - rekao je Muslin na konferenciji za medije u prostorijama FSS u Beogradu.

On je priznao da je bodovna situacija čak i povoljnija nego što je očekivao na startu kvalifikacija.

- Verovao sam u ove momke, da nisam ne bih se ni prihvatio posla. Nadam se da ćemo u Beču imati prednost i na tribinama, jer domaćin ima samo teoretske sanse i da će nan navijači pomoći da se plasiramo - naveo je Muslin i dodao da se ne plaši srpskog mentaliteta jer je ekipa više puta, na prethodnih osam utakmica, pokazala ozbiljnost i da neće dozvoliti da sada nešto pokvari.

Prema njegovim rečima, na spisku je dosta centralnih odbrambenih igrača iz objektivnih razloga.

- Maksimović ne može da igra prvu, imamo neizvesnost oko Vukovića i Mitrovića, nadam se da će biti spremni, plus povreda Zorana Tošića, čekamo preglede, mišić je uboitanju, to je dve ili tri nedelje, nažalost neću moći da računam na njega. Kostić ide na bolje, imamo još tri nedelje.

Muslin je obrazložio i poziv Nemanji Milunoviću.

- On je bio dobar na prvom okipljanju, vraća se polako posle povrede, malo igra, pa ne igra. Partija protiv Zvezde bila je najbolja preporuka. Takođe, znate da je moj saradnik Sergej Gurenko u Belorusiji, prati ga i preporučio je da ga pozovem - zaključio je Muslin.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

SAMO OZBILJNO I ODGOVORNO. TREBA ISKORISTITI PRVU MEČ LOPTU I POBEDITI U BEČU A ONDA U BG NAPRAVITI SPEKTAKL ZA NAVIJAČE. SAMO ODGOVORNO ZAVRŠITI POSAO U BEČU.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija