• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.09.2017

17:46

(FOTO) DIJEGO SE VRATIO KUĆI: Bolje izgledam nego što se priča! Daću sve za Atletiko

Fudbal

(FOTO) DIJEGO SE VRATIO KUĆI: Bolje izgledam nego što se priča! Daću sve za Atletiko

Podeli vest

Dijego Kosta je stigao u Madrid na opšte oduševljenje navijača Atletika, koji su sa velikim nestrpljenjem očekivali povratak sjajnog napadača

Od završetka prošle sezone trajala je saga o transferu Dijega Koste, odnosno povratku iz Čelsija u Atletikom. Sapunica se privodi kraju, a ukoliko uspešno prođe medicinske preglede u ponedeljak, transfer će zvanično biti realizovan.

- Presrećan sam zato što se vraćam. Bilo je potrebno vreme, ali sam zadovoljan kako se sve završilo. Jedva čekam da vidim saigrače i da zajedno treniramo. Želim da pružim sve od sebe za ovaj klub - rekao je Kosta po sletanju na aerodrom.

Reuters

Miljenik "jorgandžija" zahvalio se Atletikovom predsedniku Migel Anhelu Gilu na uloženom trudu kako bi se transfer kompletirao. Ostaje, ipak, gorčina u ustima zbog načina na koji se rastao sa Čelsijem.

- Neću da budem nezahvalan, jer sam bio srećan i u Čelsiju. Igrao sam u velikom klubu, ali Atletiko je moja kuća. Nikada nisam sanjao da će se sve ovako završiti. Gajim posebne emocije prema ljudima u Čelsiju i ne želim da kaljam sećanja - istakao je Kosta.

S obzirom da je sezona odavno počela, te da Kosta nije odradio nijedan ekipni trening od overe šampionske titule, postavlja se jasno pitanje - u kakvom je fizičkom stanju?

- Posle tri meseca čekanja, trenirao sam malo... Ne izgledam tako loše kako ljudi pričaju, a imam i Profesora Ortegu da me vrati u normalu. Radujem se treninzima i svemu što me čeka - zaključio je Kosta.

Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija