• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: gazzetta.it

23.09.2017

13:25

MIHAJLOVIĆ ZAGRMEO PRED DERBI: Ako mi budu skandirali da sam srpsko g...

Fudbal

MIHAJLOVIĆ ZAGRMEO PRED DERBI: Ako mi budu skandirali da sam srpsko g...

Podeli vest

Trener Torina Siniša Mihajlović uvek je na udaru navijača Juventusa pa nema sumnje da će tako biti i pred novi derbi u Torinu

U finišu minule sezone navijači "stare dame" žestoko su izvređali srpskog trenera skandirajući mu srpsko g.. i cigansko g.... Siniša veruje da ovog puta sudija nešto slično neće promaći.

- Stadion je veoma akustičan, čak bi i četvrti sudija trebalo da čuje ako bude uvredljivog skandiranja. To nije uvreda samo za mene nego za sve ljude iz Srbije. Vreme je da se takve stvari okončaju. Ako se takve uvrede ponove, nadam se da će ih četvrti sudija čuti - kazao je Siiša pred derbi u subotu (20.45).

Trener Torina citirao je čuvenog Volta Diznija i na taj način poslao poruku "staroj dami".

- Ako nešto možeš da sanjaš, onda to možeš i da uradiš, govorio je Volt Dizni. Verujem da moji igrači sanjaju da pobede Juventus i da to mogu da urade. Da bismo uspeli moramo da iskoristimo nekoliko prilika koje nam se ukažu. 

Siniša Mihajlović kaže da mnogo očekuje od srpskog reprezentativca Adema Ljajića. 

- Ljajić je i prošle sezone bio odličan na velikim utakmicama, sad je u formi, ima pobednički karakter i verujem u njega - poručio je Mihajlović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija