• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.09.2017

09:23

DA LI JE OVO NORMALNO!? Nejmar zarađuje 100.000 evra DNEVNO!

Fudbal

DA LI JE OVO NORMALNO!? Nejmar zarađuje 100.000 evra DNEVNO!

Podeli vest

Najskuplje plaćeni fudbaler sveta Nejmar zarađuje u Pariz Sen Žermenu 100.000 evra DNEVNO, otkrio je čuveni sajt "Fudbal liks", koji objavljuje tajne informacije iz najpopularnijeg sporta

 

 

Prema ovim informacijama, Nejmar ima po ugovoru garantovanih 100.000 evra dnevno u Parizu, a ukoliko ispuni sve brojne bonuse moći će da zaradti čak 57 miliona evra za godinu dana!

Ako se na to doda da je PSŽ platio Barseloni 222 miliona evra samo za transfer Nejmara, što je apsolutni svetski rekord, ispada da bi za, recimo, četiri godine igranja u dresu "svetaca" Brazilac mogao da košta klub gotovo pola milijarde evra.

Pa, da li je to normalno i da li je jedan fudbaler, kako god se zvao, vredan tolikog novca?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mika

pre 6 godina

Pa valjda je već pre nekog vremena svima postalo jasno...ili nije, da fudbal nije samo sport, već privredna grana! Najpopularniji fudbaleri nisu samo igrači, već odlične investicije u vidu brendova, koji popularizuju klub na globalnom nivou i koji su magnet za sponzore, gigante iz raznih svera svetske privrede. Tako da je bolje da se postavi pitanje, da li je normalno da starlete zarađuju toliko koliko zarađuju? To već nije normalno!

zucko

pre 6 godina

Pre svega ovo je cista LAZ, kada su videli da je ovaj fudbalski folirant koji vise pada i lezi na travi cist promasaj sto su ga doveli u PSZ,sada jakim marketingom pokusavaju da izvuku neki dinar da bar budu na pozitivnoj nuli.Toliko ne zaradjuje ni Tramp a kamoli ovaj fudbalski cirkusant.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija